56 διαφορετικά τζιν στο πιο «ψαγμένο» κοκτεϊλάδικο της Αθήνας, το Gin Joint για να μαγέψετε τον ουρανίσκο με βότανα μυρωδικά και φρούτα καλοκαιριού !

Λίγα λόγια για το μαγαζί: Δυνατή λίστα με κοκτέιλ σε άριστες εκτελέσεις, σε ένα από τα πιο ψαγμένα και γνήσια «κοκτεϊλάδικα» της Αθήνας. Ισορροπία και φινέτσα στις κλασικές συνταγές, φαντασία και δημιουργικότητα στα signature cocktails - όλα φτιαγμένα με φρέσκα φρούτα, βότανα, αρωματικά και μπαχαρικά, ακόμα και home made bitters.



 από την Νικολέτα Μακρυωνίτου στο gastronomos.gr

Τι παραγγέλνουμε: Ενδεικτικά, κάποια από τα πολύ καλά εκτελεσμένα κοκτέιλ που δοκιμάσαμε ήταν τα Smokey Dokey, Basil Smash, Jamaican Mule και Jack in the Box, εντούτοις οι επιλογές είναι άφθονες σε κλασικά κοκτέιλ (σε καλοφτιαγμένες εκδοχές που φέρουν την υπογραφή του GJ). Μη φοβηθείτε, όμως, και τα «sur mesure» κοκτέιλ, που μπορούν να σας ετοιμάσουν οι mixologists, αρκεί να τους περιγράψετε περίπου πώς θα θέλατε να είναι το ποτό σας. Και κάτι ιδιαίτερο: στο The Gin Joint θα δείτε 56 διαφορετικές ετικέτες τζιν να κοσμούν τα ράφια του!


 
Τι πληρώνουμε: Μπίρα και ποτήρι κρασί 4-6 €, ποτό και κοκτέιλ από 7 μέχρι 20 €.


 
The Gin Joint, Χρήστου Λαδά 1, Αθήνα, τηλ. 210 32 18 646.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ