Συγκινητικό story of the day: 4χρονος κηδεύτηκε με ατελείωτη πομπή σε στυλ Star Wars - ο μικρούλης πεθαίνοντας από καρκίνο είχε ζητήσει να ικανοποιήσουν την επιθυμία του! (φωτό)

Ο 4χρονος Τζακ από το Χάμσάιρ της Βρετανίας έφυγε νωρίς από τη ζωή, λόγω ενός όγκου που είχε στον εγκέφαλο.    Οι γονείς του αποφάσισαν να κάνουν σεβαστή την τελευταία του επιθυμία, κάνοντας την τελετή της κηδείας του να μοιάζει βγαλμένη από την ταινία «Star Wars».   Στο λευκό φέρετρο του μικρού υπήρχε ένα στεφάνι που έγραφε «Jediι», ενώ στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευαν οι γνωστοί πολεμιστές της Αυτοκρατορίας «Stormtroopers» της ταινίας.   Στο πλάι του ιερέα στον Ναό και το επίσης γνωστό ρομπότ R2D2. - See more at: http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-perierga/55/195558/kideia-vgalme...Ο 4χρονος Τζακ από το Χάμσάιρ της Βρετανίας έφυγε νωρίς από τη ζωή, λόγω ενός όγκου που είχε στον εγκέφαλο. Ο 4χρονος Τζακ από το Χάμσάιρ της Βρετανίας έφυγε νωρίς από τη ζωή, λόγω ενός όγκου που είχε στον εγκέφαλο.

Ο 4χρονος Τζακ από το Χάμσάιρ της Βρετανίας έφυγε νωρίς από τη ζωή, λόγω ενός όγκου που είχε στον εγκέφαλο.    Οι γονείς του αποφάσισαν να κάνουν σεβαστή την τελευταία του επιθυμία, κάνοντας την τελετή της κηδείας του να μοιάζει βγαλμένη από την ταινία «Star Wars».   Στο λευκό φέρετρο του μικρού υπήρχε ένα στεφάνι που έγραφε «Jediι», ενώ στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευαν οι γνωστοί πολεμιστές της Αυτοκρατορίας «Stormtroopers» της ταινίας.   Στο πλάι του ιερέα στον Ναό και το επίσης γνωστό ρομπότ R2D2. - See more at: http://www.philenews.com/el-gr/eidiseis-perierga/55/195558/kideia-vgalm… 4χρονος Τζακ από το Χάμσάιρ της Βρετανίας έφυγε νωρίς από τη ζωή, λόγω ενός όγκου που είχε στον εγκέφαλο.

Ο 4χρονος Τζακ από το Χάμσάιρ της Βρετανίας έφυγε νωρίς από τη ζωή, λόγω ενός όγκου που είχε στον εγκέφαλο.


Share0 1 Jack Robinson’s Final Wish Came True at His Funeral (6 pics)

Οι γονείς του αποφάσισαν να κάνουν σεβαστή την τελευταία του επιθυμία, κάνοντας την τελετή της κηδείας του να μοιάζει βγαλμένη από την ταινία «Star Wars».


Share0 2 Jack Robinson’s Final Wish Came True at His Funeral (6 pics)

Στο λευκό φέρετρο του μικρού υπήρχε ένα στεφάνι που έγραφε «Jediι», ενώ στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευαν οι γνωστοί πολεμιστές της Αυτοκρατορίας «Stormtroopers» της ταινίας.


3 Jack Robinson’s Final Wish Came True at His Funeral (6 pics)

Στο πλάι του ιερέα στον Ναό και το επίσης γνωστό ρομπότ R2D2, αναφέρει το acidcow.com



Share0 4 Jack Robinson’s Final Wish Came True at His Funeral (6 pics)


Share0 5 Jack Robinson’s Final Wish Came True at His Funeral (6 pics)





Share0 6 Jack Robinson’s Final Wish Came True at His Funeral (6 pics)
Read more at http://acidcow.com/pics/58446-jack-robinson-s-final-wish-came-true-at-his.html#aXkSPJYswFC2Iqjc.99

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ