Συγκλονιστικό βίντεο - Αποφάσισε να πάρει το ποδήλατο για να γυμναστεί και τον χτύπησε αυτοκίνητο - Η κάμερα στο κράνος κατέγραψε τα πάντα!

Ένας ποδηλάτης με κάμερα GoPro στο κράνος του, κατέγραψε λεπτό προς λεπτό τη στιγμή που τον... χτύπησε αυτοκίνητο!


Ο νεαρός ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο, γράφοντας πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που αποφάσισε να κάνει ποδήλατο στο Λονδίνο για να γυμναστεί αντί να πάρει το τρένο και... ιδού το αποτέλεσμα.

Ο καιρός ήταν βροχερός, και όπως ανέφερε ο ίδιος, ήταν ιδιαίτερα προσεκτικός και τα χέρια του τα είχε συνέχεια στα φρένα, κάτι που τελικά το χρειάστηκε, αν και δεν μπόρεσε να αποφύγει την τρομερή πτώση, αναφέρει το gismodo.com

Ένα ΙΧ μιας γυναίκας χτύπησε το ποδήλατό του με αποτέλεσμα να τον ρίξει με δύναμη στο έδαφος, κόβοντας στα δυο το ποδήλατό του. Ο ποδηλάτης στάθηκε τυχερός και τη γλίτωσε με μερικές μελανιές καθώς μετά από μερικές ακτινογραφίες δεν διαπιστώθηκε κάποιο σπάσιμο.

Μάλιστα, το εν λόγω βίντεο τον βοήθησε αφού φαίνεται πως το φταίξιμο δεν είναι δικό του αλλά της οδηγού. Έτσι, πήρα γρήγορα και χωρίς πολύ τρέξιμο την αποζημίωση από την ασφαλιστική εταιρεία.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ