Μόνο στο eirinika: Ετοίμασα αφιέρωμα στην Coco Chanel 181 χρόνια από τη γέννηση της με την πρώτη πρώτη της συνέντευξη & την τελευταία στα 87 ! Μια ανεπανάληπτη δημιουργός του στυλ- Απολαύστε την !

Συνέντευξη 1969 Α μέρος

Η Coco Chanel σε μία εξαιρετική συνέντευξη όπου μιλάει για τον κόσμο   που την αγαπάει και της το δείχνει στο δρόμο, για τα παντελόνια που σιχαίνεται ...όταν φθάνουν στην υπερβολή δηλαδή να φοράς μόνο παντελόνια, για την κομψότητα των καλυμμένων γονάτων και πως βρίσκει πρόστυχο να αφήνουν οι γυναίκες ακάλυπτα τα γόνατα τους ειδικά αν δεν έχουν όμορφα πόδια ... Είναι 86 χρονών



Β μέρος





1959- Η πρώτη συνέντευξη της Κοκό Σανέλ με ένα τσιγάρο στο χέρι Δεν μ'αρέσουν οι εξτραβαγκάντσες, οι υπερβολές, αντίθετα μου αρέσουν οι εκκεντρικότητες Δυο διαφορετικά πράγματα ! Σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης της η Σανέλ καπνίζει τσιγάρο Κλείνει την συνέντευξη της λέγοντας ότι η κολεξιόν της μια εβδομάδα μετά την πρώτη της παρουσίαση είναι ήδη ντεμοντέ !





1970- H τελευταία (;) συνέντευξη της διάσημης σχεδιάστριας μόδας που μιλάει στον δημοσιογράφο κάνοντας βολτούλα στους δρόμους του Παρισιού πριν καταλήξουν στο κατάστημα της θρυλικής Rue Gambon .



Του εξηγεί γιατί δεν έκανε τα κοστούμια για το έργο  Coco που είχε ανεβεί στο Broadway ενώ στο τέλος βλέπουμε αποσπάσματα από τα περίφημα ταγέρ της που έχουν κοπιάρει από τον Zara έως την πιο απίθανη βιοτεχνία σε όλη τη γη ενώ οι γυναίκες τα ... δίνουν  όλα  για ένα αυθεντικό αξεσουάρ Chanel και μία περιουσία για ένα αληθινό ταγέρ Chanel



Δείτε τη συνέντευξη ΕΔΩ

Επιμέλεια: Ειρήνη Νικολοπούλου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ