Το συγκλονιστικό βίντεο της ημέρας - κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν νηπιαγωγούς να κακοποιούν 5χρονα παιδάκια στην Κοστάντσα της Ρουμανίας!

Αν οι νηπιαγωγοί, δε ξεχνούσαν τις κάμερες ασφαλείας ανοιχτές, κανείς δε θα μάθαινε τι συμβαίνει στο στο νηπιαγωγείο το "Μικρό Βασίλειο" στη ρουμανική πόλη Κωνστάντζα.

Όπως καταγγέλλει ο δικηγόρων των γονιών Stefan Roman, καθώς το θέμα έχει φτάσει στα ρουμανικά δικαστήρια, οι νηπιαγωγοί του σταθμού, το οποίο όπως αποδείχθηκε δεν διέθετε νόμιμη άδεια λειτουργίας, έβαζαν κόκκινο κρασί στους χυμούς των παιδιών ώστε να τους προκαλέσουν υπνηλία και στη συνέχεια τους προσέφεραν καφέ για να τα ξυπνήσουν και να συνέλθουν μέχρι να τα παραδώσουν στους γονείς τους, αναφέρει το news247.gr

Το θέμα επανήλθε στην επικαιρότητα, καθώς τη περασμένη  Δευτέρα δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας στο οποίο διακρίνονται τα παιδιά, ηλικίας περίπου πέντε ετών, να σπρώχνονται από τις υπαλλήλους, να πέφτουν κάτω και μετά εκείνες να τα σέρνουν στο πάτωμα επειδή αυτά αρνούνται να κοιμηθούν ή νυστάζουν πολύ για να ξυπνήσουν.

Σε άλλο σημείο του βίντεο ακούγεται μία εκ των υπαλλήλων να φωνάζει: "Αν δεν κάνεις ό,τι σου λέω, θα σου ρίξω μπουνιά στο κεφάλι. Απλά πήγαινε για ύπνο ή θα σε δείρω πολύ άσχημα και μετά θα σε αφήσω έξω στο κρύο".

Το εξοργιστικό είναι, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, πως το νηπιαγωγείο εξακολουθεί να λειτουργεί χάρη σε ένα νομικό παραθυράκι, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία.



Horrified parents were witness to nursery beatings από stefanelonikitelo

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ