«Xίλιες και μια νύχτες» ο πριγκιπικός γάμος του Έλληνα κομμωτή Γιάννη Αγγελόπουλου με την Ελληνοαιγύπτια Στεφανία Φαχμί-Γεωργίου! (φωτό)

Γάμος πριγκιπικός. Εικόνες απόλυτης χλιδής. Παραμυθένια γαμήλια δεξίωση. Το πάρτι του γάμου λές και ήταν βγαλμένο από ταινία του Χόλιγουντ. 

Γάμος πριγκιπικός. Εικόνες απόλυτης χλιδής. Παραμυθένια γαμήλια δεξίωση. Το πάρτι του γάμου λές και ήταν βγαλμένο από ταινία του Χόλιγουντ. Δημοσιογραφικά στερεότυπα που μοιάζουν ανίσχυρα να περιγράψουν τον γάμο της Στεφανίας Φαχμί-Γεωργίου και του Γιάννη Αγγελόπουλου. Η Στεφανία είναι κόρη ελληνοαιγύπτιου επιχειρηματία και ο Γιάννης ιδιοκτήτης γνωστής αλυσίδας κομμωτηρίων. 

Ο γάμος τους, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, ήρθε να επισφραγίσει το δυνατό έρωτά τους. Έπειτα από ενάμιση χρόνο σχέσης, τα δύο παιδιά παντρεύτηκαν πριν από λίγο καιρό στον ιερό ναό Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη και έκαναν την γαμήλια δεξίωση στο πατρικό σπίτι της Στεφανίας στην ίδια πόλη. 

Το σπίτι τους μοιάζει με... παλατάκι βγαλμένο από παραμύθι. Οι εικόνες που περιλαμβάνονται στο βίντεο που οι ίδιοι ανήρτησαν στο διαδίκτυο μεταφέρει μια εικόνα που δύσκολα θυμίζει Ελλάδα!























Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ