«Η σχέση του Κάρολου με την Νταϊάνα ξεκίνησε ως έρωτας και τελείωσε σαν μια κακή παράσταση-Έπαιζαν συνέχεια θέατρο»-Τι αποκαλύπτει ο πρώην εκπρόσωπος τύπου του Παλατιού στην Dailly Mail

«Ως βασιλικός εκπρόσωπος τύπου, είχε τύχει να δω πολλές φορές το Κάρολο να μην μπορεί να πάρει τα χέρια του από την Νταϊάνα. Όσοι λένε ότι δεν υπήρξαν ποτέ ερωτευμένοι, δεν γνωρίζουν την αλήθεια! Αλλά στις αρχές της δεκαετίας του 90΄, εννέα χρόνια μετά τον γάμο τους, ήταν ξεκάθαρο ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μεταξύ τους» δηλώνει ο Dickie Arbiter, που δούλεψε στο γραφείο Τύπου του πριγκιπικού ζευγαριού, από το 1988 μέχρι το 2000.

«Ως βασιλικός εκπρόσωπος τύπου, είχε τύχει να δω πολλές φορές το Κάρολο να μην μπορεί να πάρει τα χέρια του από την Νταϊάνα. Όσοι λένε ότι δεν υπήρξαν ποτέ ερωτευμένοι, δεν γνωρίζουν την αλήθεια! Αλλά στις αρχές της δεκαετίας του 90΄, εννέα χρόνια μετά τον γάμο τους, ήταν ξεκάθαρο ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μεταξύ τους» δηλώνει ο Dickie Arbiter, που δούλεψε στο γραφείο Τύπου του πριγκιπικού ζευγαριού, από το 1988 μέχρι το 2000. Η σχέση του Καρόλου με την Νταϊάνα, όπως ισχυρίζεται, ξεκίνησε από έναν δυνατό έρωτα και εξελίχθηκε σε μία παράσταση. Μία παράσταση που κούρασε νωρίς την πριγκίπισσα, και την οδήγησε στην «απόγνωση», όπως αποκαλύπτει ο πρώην βασιλικός εκπρόσωπος τύπου.


                          
Ο γάμος τους ήταν εικονικός, σύμφωνα με την εκδοχή του Arbiter. Υπήρχε μόνο στην τηλεόραση και στα πρωτοσέλιδα. Το ζευγάρι ζούσε χωριστά και συναντούσε ο ένας τον άλλον, μόνο στις δημόσιες εμφανίσεις τους. «Ζούσαν χωριστά! Εκείνη περνούσε όλη τη μέρα της στο παλάτι του Kensington και εκείνος στο σπίτι του Highgrove. Ακόμα και αν είχε δουλειές στο Λονδίνο, φρόντιζε να επιστρέφει στο Highgrove. Αν είχαν να κάνουν μία κοινή εμφάνιση, θα έρχονταν και θα έφευγαν μαζί. Αλλά στη μέση του δρόμου της επιστροφής θα χώριζαν πάλι! Έδιναν μία παράσταση!» λέει ο Arbiter.






Τη στιγμή που πλήθαιναν οι «ψίθυροι» που μιλούσαν για κρίση στον γάμο τους, εμφανίζεται στο προσκήνιο η Καμίλα Πάρκερ. Όταν ο Κάρολος, έσπασε το χέρι του, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα πόλο στο Cirencester, η Καμίλα έσπευσε να τον επισκεφτεί. «Από που ξεφύτρωσε δεν είχα ιδέα! Αλλά ο πρίγκιπας φάνηκε ότι χάρηκε με την παρουσία της...Εκείνη δεν έμεινε πολύ. Ήθελε μόνο να βεβαιωθεί ότι ο πρίγκιπας ήταν άνετα και ότι έχει ότι χρειάζεται» θυμάται ο  Dickie Arbiter.

Τα νεύρα της πριγκίπισσας Νταϊάνα αρχίζουν να κλονίζονται και η ψυχολογία της να καταρρέει. Παρόλα αυτά, για να μη δώσει λαβή για νέα σχόλια, συνοδεύει δημόσια τον σύζυγό της, κατά την έξοδό του, από το νοσοκομείο. Το πρώτο της ξέσπασμα, έγινε στην προγραμματισμένη περιοδεία τους, στην Ινδία.

Το 1980, ο πρίγκιπας Κάρολος, είχε επισκεφτεί -εργένης τότε- το Taj Mahal. Το 1992, θα γύριζε σε αυτό, 12 χρόνια αργότερα, με την γυναίκα της ζωής του. Ηταν μία θαυμάσια ευκαιρία για τον Κάρολο και την Νταϊάνα, για να κάνουν τις φήμες που μιλούσαν για κρίση στον γάμο τους, να σωπάσουν. Ο Κάρολος όμως, «πέταξε» αυτή την ευκαιρία, αφήνοντας την πριγκίπισσα Νταϊάνα να επισκεφτεί μόνη της το «μνημείο της αγάπης», προφασιζόμενος ότι είχε να δώσει μία ομιλία, στην Agra. Οι φωτογραφίες της πριγκίπισσας που κάθεται μόνη στο παγκάκι, μπροστά από το Τaj Mahal, έκαναν τον γύρο του κόσμου. «Πώς σας φάνηκε το μνημείο;» τη ρώτησαν λίγο αργότερα οι δημοσιογράφοι με την Νταϊάνα να σωπαίνει για λίγα δευτερόλεπτα και να απαντά: «Ήταν πολύ θεραπευτικό!». «Τι εννοείτε;» ήταν η επόμενη ερώτηση, με την πριγκίπισσα να δίνει μία ακόμα πιο αινιγματική απάντηση: «Αυτό θα το σκεφτείτε μόνος σας».



 Η πρίγκιπισσα αρνείται το φιλί του Καρόλου και τον γελοιοποιεί

Η αδιαφορία του πρίγκιπα Καρόλου συνεχιζόταν και η Νταϊάνα, έμοιαζε ανήμπορη να συνεχίσει να παίζει το «παιχνίδι» της δημοσιότητας. Ο Arbiter, μιλάει για το «δεύτερο λάθος» του Καρόλου, στο ταξίδι τους στην Ινδία, μετά από έναν αγώνα πόλο που έδωσε στη Jaipur. Η πρίγκιπισσα ενώ αρχικά δήλωνε αρνητική να παραστεί στον αγώνα, μετά από πιέσεις, τελικά ενέδωσε. «Ο πρίγκιπας κέρδισε, γεγονός που ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους, εκτός από μία! Το πρόσωπο του Καρόλου έλαμπε με τη νίκη του και η πριγκίπισσα έμοιαζε να ευχόταν να βρισκόταν οπουδήποτε αλλού...Κατά τη βράβευση του ξέχασε να δώσει το καθιερωμένο φιλί στην σύζυγό του, γύρισε την πλάτη του και έφυγε. Καταλαβαίνοντας όμως, το λάθος του, ξαναγύρισε και έγειρε να φιλήσει στο μάγουλο την Νταϊάνα. Εκείνη, θέλοντας να αποφύγει το φιλί, γύρισε το κεφάλι της. Με αποτέλεσμα ο πρίγκιπας Κάρολος να τη φιλήσει στο αυτί! Ο Κάρολος γελοιοποιήθηκε μπροστά στο πλήθος και γνωρίζαμε ότι ήταν έξαλλος» λέει ο Arbiter.

Εκείνος την κατηγόρησε για παιδιάστικη συμπεριφορά αλλά εκείνη υπερασπίστηκε τον εαυτό της, λέγοντας: «Αν θέλει να με κοροϊδεύει με εκείνη τη γυναίκα, το αξίζει! Εγώ όμως, δεν πρόκειται να κοροϊδεύω άλλο τον εαυτό μου!» φέρεται να είχε πει η πριγκίπισσα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ