Μετά από 16.000 likes για τα «Ελεύθερα σκυλιά στην παραλία», να η επιστολή που έστειλα στον υπουργό Ναυτιλίας, κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη με το αίτημά σας! Περιμένουν απάντηση κε Υπουργέ!

Μετά από την πολύ μεγάλη ανταπόκρισή σας, τα 16.000 likes καθώς και τον διάλογο που αναπτύχθηκε στα σχόλια κάτω από το άρθρο - ανάρτηση του eirinika «Ελεύθερα τα σκυλιά στην παραλία», υλοποίησα την υποσχεσή μου και έστειλα επιστολή στον υπουργό Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ενημερώνοντάς τον για το αίτημα και την επιθυμία σας!


Διαβάστε αναλυτικά:

«Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,


Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να σας ενημερώσω για την εντυπωσιακή απήχηση που είχε ένα άρθρο – ανάρτηση στο site μου eirinika.gr με τίτλο: ''Ελεύθερα τα σκυλιά στην παραλία: Με αυτό το αίτημα θα πάμε στον Βαρβιτσιώτη φίλοι του Eirinika μετά τα χιλιάδες likes σας στην επίμαχη ανάρτηση - δυναμώστε το και το στέλνουμε!’’

Το συγκεκριμένο άρθρο έχει συγκεντρώσει 16.000 likes και δεκάδες σχόλια από φιλόζωους και μη, δημιουργώντας ένα ιδιότυπο δημόσιο διάλογο γύρω από το αίτημα να επιτρέπεται στα σκυλιά να συνοδεύουν τους λουόμενους ιδιοκτήτες τους στις παραλίες.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ, κατά την γνώμη μου και την δημοσιογραφική μου εμπειρία αυτή η ανάρτηση ξεπερνά την αντίδραση μιας μεμονωμένης μερίδας ακραίων φιλοζωικών οργανώσεων, ενώ αποτελεί απτή απόδειξη της σφοδρής επιθυμίας των χιλιάδων, πλέον, ‘’αφεντικών’’ κατοικίδιων. Θα παρακαλούσα να επανεξετάσετε το αίτημα και να απαντήσετε, προχωρώντας σε μια απόφαση, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα αιτήματα της μιας πλευράς όσο και τις αντιρρήσεις – επιφυλάξεις εκείνων που ενοχλούνται από την παρουσία μικρών ζώων στις παραλίες.

Πώς θα σας φαινόταν επίσης μια επιστολή – απάντηση σε όλους αυτούς του ανθρώπους ; Είμαι βέβαιη, ότι θα επιδείξετε ενδιαφέρον για την ικανοποίηση αυτού του αιτήματος. Ασφαλώς εκλαμβάνω ως εντελώς τυχαίο το γεγονός ότι σε τουλάχιστον δυο προσπάθειες επικοινωνίας μου, μαζί σας, μέσω του γραφείου σας δεν κατέστη δυνατόν να έχω ανταπόκριση.  

 Με φιλικούς χαιρετισμούς και βαθύτατη εκτίμηση,

Ειρήνη Νικολοπούλου»

Θυμηθείτε την ανάρτηση του eirinika.gr: ''Ελεύθερα τα σκυλιά στην παραλία: Με αυτό το αίτημα θα πάμε στον Βαρβιτσιώτη φίλοι του Eirinika μετά τα χιλιάδες likes σας στην επίμαχη ανάρτηση - δυναμώστε το και το στέλνουμε!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ