Οι εξωγήινοι είναι κοντοί, φιλικοί ή καυγατζήδες με μακρία χέρια: Φωτογραφίες και βίντεο έδειξε Αμερικάνος επιστήμονας με τα UFO λίγο πριν πεθάνει!

Αμερικανός επιστήμονας μίλησε για τις εμπειρίες του με εξωγήινους πριν πεθάνει...

Αμερικανός επιστήμονας μίλησε για τις εμπειρίες του με εξωγήινους πριν πεθάνει...

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTQvMTAvMzEvYm95ZC1idXNobWFuLmpwZw%3d%3d&t=0&w=820&h=457&a=Center

Ο Boyd Bushman, πρώην μηχανικός της Lockheed Martin, ισχυρίζεται ότι έχει μιλήσει με εξωγήινους στην κάμερα λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, τον περασμένο Αύγουστο, σε ηλικία 78 ετών.



Σε ντοκιμαντέρ στο οποίο παρουσιάζει τις εμπειρίες του και αποδείξεις για όσα λέει, ο Bushman αποκαλύπτει ότι δούλεψε στην περίφημη Area 51, την αμερικανική στρατιωτική βάση στη νότια Νεβάδα, για την οποία τόσα έχουν ακουστεί κατά καιρούς.

Ο νεκρός πια επιστήμονας δείχνει στην κάμερα φωτογραφίες που πήρε κατά την παραμονή του στην Area 51 και αναφέρει ότι όντως υπάρχουν εκεί εξωγήινοι που τους πήρε 45 χρόνια για να φτάσουν στη Γη από τον πλανήτη Quintumnia και μερικοί από αυτούς είναι φιλικοί, ενώ άλλοι κρατούν εχθρική στάση. Κάποιοι είναι 230 ετών και υπόκεινται σε μελέτες 24 ώρες το 24ωρο.



Ο Bushman τους περιγράφει ως εξής: Φτάνουν σε ύψος το 1,5 μέτρο, έχουν μακριά δάχτυλα και πόδια «με ιστούς». Όπως αναφέρει, τους ανέθεσε και μια αποστολή: να φωτογραφίζουν τους πλανήτες που περνούν κατά το ταξίδι τους προς τη Γη, κάτι που έκαναν και ο ίδιος είχε τις φωτογραφίες στην κατοχή του.

Χωρίζει τους εξωγήινους σε δύο κατηγορίες, τους καυγατζήδες και τους ζωοκλέφτες. Τονίζει ότι οι δύο κατηγορίες λειτουργούν τελείως διαφορετικά και ότι οι «καυγατζήδες» είναι πολύ πιο φιλικοί με τους ανθρώπους και έχουν αναπτύξει μια καλύτερη σχέση με μας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ