Θα τα δείτε όλα ανάποδα: Η απίστευτη ιστορία του Κλαούντιο Βιέρα ντε Ολιβέρια που γεννήθηκε με το κεφάλι ανάποδα! (φωτό - βίντεο)

Από την ημέρα που ήρθε στη ζωή, η καθημερινότητα του Κλαούντιο Βιέρα ντε Ολιβέρια είναι μια συνεχής μάχη για επιβίωση, ένας αγώνας ενάντια στα προγνωστικά, που μέχρι στιγμής κερδίζει.

Ο 37χρονος σήμερα Βραζιλιάνος γεννήθηκε με το κεφάλι ανάποδα εξαιτίας μια σπάνιας πάθησης η οποία, μεταξύ άλλων, τον άφησε με παραμορφωμένα άκρα.

Η ζωή ήταν σκληρή μαζί του από την πρώτη ημέρα, αφού οι γιατροί που τον έφεραν στη ζωή,  σοκαρισμένοι από την εικόνα του παιδιού, αποφάσισαν τα πρώτα λεπτά μετά τη γέννα
πως το παιδί δεν θα κατάφερνε να επιβιώσει, για αυτό και ζήτησαν από τη μητέρα του να το αφήσει να πεθάνει από την πείνα!

Ωστόσο, παρά τα ιατρικά προγνωστικά και τις προειδοποιήσεις ο Κλαούντιο από το Μόντε Σάντο της Βραζιλίας, όχι μόνο κατάφερε να φτάσει τα 37 χρόνια ζωής, αλλά έχει καταφέρει να γίνει πηγή έμπνευσης για εκατοντάδες ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, δίνοντάς τους, μέσα από τα συνέδρια στα οποία συμμετέχει, δύναμη να συνεχίσουν να παλεύουν.



Ο ίδιος αποκαλύπτει σε πρόσφατη συνέντευξή που έδωσε ότι από μικρό παιδί του άρεσε να κρατά τον εαυτό του απασχολημένο. Όπως λέει, ήθελε να δουλεύει πάνω σε κάτι συνεχώς γιατί δεν ήθελε να είναι εξαρτημένος από άλλους ανθρώπους όλη του τη ζωή.

Ο 37χρονος μπορεί μόνος του να ανοίγει την τηλεόραση, να μιλά στο κινητό, να χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο, να γράφει, ενώ με τα ειδικά παπούτσια που παραγγέλνει, μπορεί και κινείται άνετα χωρίς βοήθεια.



Μάλιστα, το πάθος που έχει για τη ζωή, του επέτρεψε να διαπρέψει στο σχολείο και να σπουδάσει λογιστική σε Πολιτειακό Πανεπιστήμιο.

Πηγή: Daily Mail










Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ