«Αποκαλυπτική» εμφάνιση με μονοκίνι της Γιάννας Αγγελοπούλου στο Ιόνιο-Ασκήσεις streatching και ηλιοθεραπεία στο κότερο της (φωτό)

Στο Ιόνιο εντοπίστηκε η θαλαμηγός του Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου, για άλλη μια χρονιά.

Στο Ιόνιο εντοπίστηκε η θαλαμηγός του Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου, για άλλη μια χρονιά.


IMGP1051

Η οικογένεια συνεχίζει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά και τις πρώτες φωτογραφίες εξασφάλισε αποκλειστικά το ANATROPIONLINE.GR

IMGP1050

Όσο κι αν προσπάθησαν να κινηθούν διακριτικά, το πολυτελέστατο σκάφος στο οποίο επέβαινε το ζεύγος, έγινε αμέσως αντιληπτό από κατοίκους και τουρίστες της περιοχής.

IMGP0999

IMGP1000

IMGP1009

Συγκεκριμένα, ο φακός απαθανάτισε την κα Αγγελοπούλου όσο εκείνη ετοιμαζόταν για να επιδοθεί στο αγαπημένο της άθλημα, το θαλάσσιο σκι.

IMGP1023

Υπό το άγρυπνο βλέμμα των ανδρών της προσωπικής της  φρουράς, η σιδηρά κυρία των Ολυμπιακών αγώνων επέλεξε ένα από τα ωραιότερα σημεία του νησιού, για να κολυμπήσει σε γαλαζοπράσινα νερά και να αθληθεί. Μάλιστα χαλάρωσε τόσο και παραβλέποντας τα αδιάκριτα βλέμματα, δεν δίστασε να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα τόπλες!

ghth

Τα βράδια η οικογένεια επισκέπτεται αγαπημένα στέκια του νησιού, αν και τις περισσότρες ώρες τους, τις περνούν στο υπερπολυτελές σκάφος τους, που σύντομα θα βάλει πλώρη για άλλον προορισμό.


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ