Είναι αυτός ο ομολογουμένως εντυπωσιακός άνδρας το νέο toy boy της Τζένιφερ Λόπεζ ; Λίγη εγκράτεια αυτή η γυναίκα ....

Λοιπόν κορίτσια, την επόμενη φορά που θα παραπονεθείτε ότι κάποιος άντρας σας θέλει μόνο για το σεξ και ότι δεν κάνει τίποτα προκειμένου να υπάρξει μια μικρή επισημοποίηση της σχέσης, καλά θα κάνετε να ηρεμήσετε και να αναλογιστείτε, ότι όχι μόνο υπάρχουν και χειρότερα, αλλά ότι αυτά ακριβώς συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες.



Διότι αγαπητές μου, ξέρεις τι είναι να είσαι η Jennifer Lopez, να είσαι διάσημη, θεά και πανέξυπνη, να μπορείς να έχεις όποιον θέλεις, και ένας... τυχάρπαστος χορευτής να δηλώνει ότι απλά κάνει σεξ μαζί σου και ότι περνάτε καλά;



Αυτό ακριβώς λοιπόν ξεστόμισε ο χορευτής Maksim Chmerkovskiy, με τον οποίο φημολογείται ότι... ασχολείται ιδιαίτερα η J.Lo μετά το χωρισμό της από τον Casper Smart. «Eίμαι ένας αθεράπευτα ρομαντικός άνθρωπος που ερωτεύεται και μετά μπλέκει. Λατρεύω τη δουλειά μου και είμαι πάντα παραγωγικός, αλλά βρίσκω χρόνο για παιχνίδι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο», δηλώνει ο Maksim.



«Nαι είναι υπέροχη, ναι περνάμε τέλεια, αλλά εφόσον υπάρχουν κι άλλα ονόματα που παίζουν εκεί έξω, δεν είμαι κανάς άσχετος, ούτε και υποχείριο κανενός», δηλώνει και βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Αν υποψιαστούμε, ότι η Lopez τον παρακαλάει κι αυτός την απορρίπτει, θα σκίσουμε τα πτυχία μας!

queen.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ