Ποια ηθοποιός άφησε άφωνο το Twitter; Η φωτό που ανέβασε στο διαδίκτυο την ημέρα των γενεθλίων δεν μαρτυρά σε καμία περίπτωση τα 44 της χρόνια! (φωτό)

Η Charisma Carpenter, η ηθοποιός που έγινε πολύ γνωστή μέσα από την σειρά Buffy The Vampire Salyer είπε να γιορτάσει μαζί με τους θαυμαστές της τα 44α γενέθλιά της ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο twitter που πραγματικά μας άφησε άφωνους.

http://www.hawtcelebs.com/wp-content/uploads/2012/06/CHARISMA-CARPENTER-at-The-Thirst-Project-3rd-Annual-Gala-in-Beverly-Hills-2.jpg

Δεν ξέρουμε τι έκανε η ηθοποιός για να γιορτάσει τα γενέθλιά της πάντως οι 170.000 followers στο twitter σίγουρα έκαναν πάρτυ με την ολόγυμνη, ασπρόμαυρη φωτογραφία της ηθοποιού, αναφέρει το queen.gr

MESA

Κι όμως αυτή η γυναίκα είναι 44 ετών και διαθέτει απλά απίστευτο κορμί. Τα likes έπεσαν βροχή και βέβαια αυτή η φωτογραφία έγινε και αιτία να την ξαναθυμηθούμε μιας και φέτος έχει πρωταγωνιστήσει σε τρεις ταινίες και έχει συμμετάσχει σε επιτυχημένες σειρές του ABC και του CBS όπως το Family's The Lying Game και το Blue Bloods, αντίστοιχα.

http://www.thesuperficial.com/wp-content/uploads/2014/07/24/charisma-carpenter-nude-00.jpg

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ