Ποια είναι τα εσώρουχα που πρέπει να επιλέξετε με βάση το ζώδιο του... καλού σας! Κι όμως, δεν είναι όλοι οι άνδρες ίδιοι!

Κόκκινα, δερμάτινα, δαντελένια ή girly;

Η σκέψη ότι θα σε δει χωρίς ρούχα είναι αρκετή για να σε τρελάνει πόσο μάλλον το άγχος όταν θα πρέπει να επιλέξεις και το είδος ή το χρώμα των εσωρούχων που θα του αρέσουν. Κόκκινα, δερμάτινα, δαντελένια ή girly;


Αποφάσισε ανάλογα με το ζώδιο του!

Κριός: Ο άντρας Κριός τρελαίνεται για το κλασσικό και το κομψό: Μια μαύρη ζαρτιέρα και κάλτσα με ραφή ή ο συνδυασμός του μαύρου με το πορτοκαλί σίγουρα θα τον τρελάνουν!

Ταύρος: Ο Ταύρος το θέλει το πρόστυχο, το σέξι κόκκινο εσώρουχο! Του αρέσει όμως και ο πιο girly συνδυασμός του ροζ με το μαύρο και οι διχτυωτές κάλτσες. Μην φοβηθείς να φορέσεις κάτι πιο kinky όπως κιλοτάκια με άνοιγμα στο κάτω μέρος ή κάτι δερμάτινο.

Δίδυμοι: Νοσοκόμα, μαθήτρια ή κινεζούλα: όποια στολή κι αν προτιμήσεις σίγουρα θα τον ευχαριστήσεις. Αν πάλι εσύ δεν έχεις όρεξη για role playing οτιδήποτε εξωτικό θα τον ανάψει.

Καρκίνος: Σατέν κόκκινα εσώρουχα αλλά και λευκά διάφανα είναι τα αγαπημένα του Καρκίνου. Αν τα συνδυάσεις με κοσμήματα και γόβες τότε θα απογειώσεις το look που προτιμά.

Λέων: Εσώρουχα με γουνάκι, με λεοπάρ ή βελούδο συνεπάρουν τους Λέοντες που θέλουν να αισθάνονται οι βασιλιάδες της ζούγκλας. Αν δεν είναι του στυλ σου, μάθε ότι του αρέσουν πολύ τα εσώρουχα με κοριτσίστικες λεπτομέρειες όπως πεταλουδίτσες, φιόγκους και καρδούλες!

Παρθένος: Το κατάλληλο ζώδιο που ανάβει με τα λευκά, βαμβακερά εσώρουχά σου. Στον Παρθένο αρέσει το σεμνό, οπότε ξέχνα τα string και κάνε ένα σέξι look με εσώρουχα ή κορσέ που θυμίζουν τα 50s με πολλά κουμπιά και κορδέλες.

Ζυγός: Στον Ζυγό αρέσει το μπλε και το ροζ και τα διάφανα εσώρουχα. Προτίμησε τα διχτυωτά καλτσάκια και τις ζαρτιέρες για να τον γοητεύσεις.

Σκορπιός: Δερμάτινα με αλυσίδες, ψηλοτάκουνες γόβες, μαύρο και μπορντό ανάβουν τον Σκορπιό που προτιμά ό,τι πιο kinky και πρόστυχο.

Τοξότης: Ο Τοξότης προτιμά τις εναλλαγές: του αρέσουν τα βελούδινα και αισθησιακά αλλά και τα kinky κοστούμια. Προτίμησε το μωβ ή το κόκκινα στα πιο απλά εσώρουχα ή ακόμα και το λεοπάρ.

Αιγόκερως: Λευκή δαντέλα, βαμβακερά εσώρουχα και στρινγκ! Οι Αιγόκεροι αγαπούν το ροζ και το κίτρινο.

Υδροχόος: Εσώρουχα μπορντό ή μωβ με κορδέλες και φιόγκους είναι τα αγαπημένα του Υδροχόου. Αν θέλεις κάτι πιο απλό να ξέρεις ότι μπορείς να τον ανάψεις και με πιο casual εσώρουχα και σορτς.

Ιχθείς: Οι Ιχθείς προτιμούν τα Girly εσώρουχα, αυτά με τις καρδούλες, τα λουλούδια και τα cartoon που έχεις. Μπορεί όμως να τρελαθεί και με καλτσοδέτες και δαντελένια σουτιέν.

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ