Ανακαλύψτε πόσο... οξύθυμοι είστε με βάση το ζώδιό σας! Τι είναι αυτό που «τρελαίνει» και τι αυτό που... «καλμάρει» το κάθε ζώδιο; Ενημερωθείτε και προετοιμαστείτε!

Ποιος από το ζωδιακό είναι νευρικός; Ποιος είναι εύθικτος και με το παραμικρό κάνει μούτρα; Και ποιος παίρνει πολύ στα σοβαρά ένα αθώο φλερτ που θα κάνεις; 

Ποιος από το ζωδιακό είναι νευρικός; Ποιος είναι εύθικτος και με το παραμικρό κάνει μούτρα; Και ποιος παίρνει πολύ στα σοβαρά ένα αθώο φλερτ που θα κάνεις; Το ζώδιο του καθενός έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που κάνουν τον άνθρωπο να αντιδρά με συγκεκριμένους τρόπους. Μερικοί είναι πιο ευγενικοί, άλλοι είναι πολύ παρορμητικοί. Για να δούμε λοιπόν, πώς αντιδρά το κάθε ζώδιο στα νεύρα, που είναι και αυτά κομμάτι του ερωτικού παιχνιδιού, τι να κάνουμε;



Κριός


Άμα τα πάρει, θα πάρει φόρα και θα βγει στην κατηφόρα. Δεν του αρέσει καθόλου το ταίριτου να ρίχνει ούτε μια ματιά τριγύρω. Ζηλεύει τα πάντα, αν και ο ίδιος έχει την τάση να παίζει σε κάθε ευκαιρία. Δεν σηκώνει και πολλές αντιρρήσεις, και το έχει εύκολα να σε παρατήσει στη μέση ενός πάρτι και να φύγει, γιατί κάτι δεν του είπες καλά! Ή γιατί του φάνηκε πως σε είδε να κοιτάς κάπως έναν άλλο…Άμα είσαστε μόνοι σας και καβγαδίζετε, άστον να κάνει ότι θέλει χωρίς να μιλάς. Ξεσπάει και μετά του περνάει. Είναι τελείως άκακος στην πραγματικότητα, σαν παιδί.


Ταύρος


Ο Ταύρος δεν νευριάζει, πληγώνεται. Είναι πολύ ήρεμο πλάσμα, γεμάτο καλοσύνη και μεγαλοθυμία. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεγελαστείς μαζί του. Η ταυρίσια η δύναμηείναι ήρεμη, αλλά δεν είναι και νεκρή ντε…Αν θυμώσει δεν θα κάνει μεγάλες φασαρίες, ούτε θα βάλει τις φωνές. Θα σπάσει όμως τη σχέση μια και για πάντα. Και επειδή είναι καταπληκτικός σύντροφος, δεν θέλεις να σας συμβεί τέτοιο πράγμα. Οπότε μην πληγώνεις τα συναισθήματά του, και μην τον κάνεις να ζηλεύει! Ζηλεύει πάρα πολύ!


Δίδυμοι


Ο Δίδυμος θα ζηλέψει σπάνια, θα εκνευριστεί όμως εύκολα Έχει πολύ μεγάλο εγωισμό και αν καταλάβει ότι δεν γίνεται σεβαστή η γνώμη του, μπορεί να τα κάνει λαμπόγυαλο! Οι εκρήξεις του είναι σπάνιες, προτιμάει να το ρίχνει στην πλάκα. Αλλά αν θυμώσει θα γίνει μεγάλο σκηνικό. Δεν καταλαβαίνει αν είναι σε κόσμο μπροστά ή αν πρέπει να κρατήσει τα προσχήματα. Θα τα πάρει όλα και θα τα σηκώσει, θα βάλει τις φωνές και θα φύγει τσαντισμένος. Αν είστε στο αυτοκίνητο και τσακώνεστε, προσοχή! Μπορεί αν σε βγάλει έξω από το αμάξι στη μέση του πουθενά! Δεν του περνάει εύκολα ο εκνευρισμός, θέλει δουλειά,υπομονή και ειλικρίνεια .


Καρκίνος


Ο Καρκίνος πρώτα θα περάσει μία τρελή κατάσταση φοβερής θλίψης και μετά ναι, μπορεί να θυμώσει. Καλό είναι εκείνο το διάστημα που θα είναι θυμωμένος, να έχεις πάει στο σπίτι στο χωριό που απέχει900 χιλιόμετρααπό τον πλησιέστερο Καρκίνο. Τα νεύρα του είναι θυελλώδη, με μεγάλη ένταση, με βάθος συναισθημάτων και κρατάνε πολύ. Αν θυμώσει με κάτι, θα θυμώσει και για πράγματα που έγιναν πέντε γενιές πίσω, τα κρατάει όλα, δεν σβήνει τίποτα. Όταν συνέλθει ζητάει συγγνώμη και γίνεται πολύ τρυφερός. Αν δεν αδικηθεί, και δεν ζηλέψει, δεν θυμώνει, είναι πολύ δίκαιο άτομο.


Λέων


Ο Λέων έχει μεγαλοθυμία στα νεύρα του. Θα νευριάσει συχνά, του αρέσει όλα να γίνονται όπως τα έχει στο μυαλό του, αλλά δεν γίνεται εριστικός. Είναι μεγαλόπρεπος, δίνει συχνά τόπο στην οργή, παραβλέπει σφάλματα. Να ζηλέψει, δεν επιτρέπεται, δεν μπορεί να παραδεχτεί ότι ζηλεύει. Θα βρει όμως τον τρόπο να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του δήθεν για κάτι άλλο. Θέλει προσοχή, αν αρχίσει να σου λέει ότι δεν του αρέσει ο τρόπος που βάφεσαι, σημαίνει ότι για κάποιο λόγο του μπήκε η ιδέα ότι φλερτάρεις αλλού.


Παρθένος


Ο Παρθένος και ζηλεύει και νευριάζει και όλα τα κάνει, αλλά…από μέσα του! Είναι άνθρωπος με μεγάλο έλεγχο των συναισθημάτων. Το πρώτο δείγμα ότι έχει νευριάσει πολύ, είναι το να κάνει επιθετικά επίδειξη των γνώσεων και των πνευματικών του δυνατοτήτων. Αρχίζει να μιλάει καταρρακώνοντας όποιον του αντιμιλήσει. Αν νευριάσει σοβαρά, γίνεται επικίνδυνος, όπως όλοι οι άνθρωποι που δεν εκφράζουν τα συναισθήματά τους. Κλαίει, φωνάζει και παθαίνει νευρικό παροξυσμό. Εκείνη την ώρα δεν έχει νόημα να συνεχίσεις έναν καβγά. Άστον να ξεσπάσει, αλλά μην τον αφήσεις να θεωρήσει ότι όλα καλά, γιατί ό,τι κερδίζει το θεωρεί δεδομένο και πάει και για άλλα!


Ζυγός


Ο Ζυγός είναι σε όλα του αμφίπλευρος. Έτσι και στα νεύρα του. Πράγματα που τη μια δεν τον ενοχλούν καθόλου, την άλλη μπορεί να τον κάνουν έξαλλο. Ζηλεύει τη μια, είναι τελείως άνετος την άλλη. Δεν δίνει καθαρό στίγμα τι τον ενοχλεί. Αν θυμώσει πραγματικά, μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά. Προσπαθεί να κρατήσει και τους τύπους και τις ισορροπίες, είναι ο άνθρωπος που θα πει «θα τα πούμε σπίτι» και αυτό διακριτικά. Σπίτι όμως, θα γίνει ο χαμός! Δεν μπορεί την αδικία και έχει πολύ εγωισμό. Και έχει και ένα χαρακτηριστικό: ανέχεται πολλές φορές το ίδιο πράγμα, και όταν αποφασίσει ότι δεν το ανέχεται πια, ανοίγει την πόρτα, φεύγει και δεν ξαναγυρνάει. Προσοχή.


Σκορπιός


Νάτος ο παραπονιάρης! Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο με τρομερά μεγάλες δυνατότητες, αλλά του αρέσει πάρα  πολύ να παραπονιέται. Και έχει και μεγάλες εκρήξεις θυμού. Ζηλεύει πάρα μα πάρα πολύ και για τον έρωτά του είναι ικανός να χαλάσει μεγάλες φιλίες, γιατί όλα τα βλέπει ύποπτα. Δεν είναι πραγματικά επικίνδυνος, γιατί στην πραγματικότητα είναι πολύ τρυφερός. Αλλά άμα τον πιάσουν τα διαόλια του, θα κάνει ολόκληρο σόου! Θέλει συνεχείς αποδείξεις ότι τον αγαπάς, τον εκτιμάς και τον προσέχεις. Αν δεν παίρνει τη «δόση» του από όλα αυτά, συν πολύ σεξ, έχει νεύρα και δεν μπορεί να αποδώσει. Αν τα έχει, είναι ο γλυκύτερος σύντροφος του κόσμου.


Τοξότης


Ο Τοξότης δεν το έχει εύκολο να νευριάσει. Είναι πολύ παιδί και έχει τρομερό χιούμορ, οπότε προτιμάει τις εντάσεις να τις σβήνει με καλόκαρδη πλάκα. Ναι, αλλά είναι και ζώδιο της φωτιάς…Αν πει ότι νευρίασε, θα νευριάσει πολύ…Και έχει δύο τρόπους να το εκδηλώσει. Σπάνια, θα βάλει τις φωνές, ή και τα κλάματα από τα νεύρα του. Πολύ συχνότερα θα φύγει, και άντε βρες τον. Δεν κλείνεται μέσα, βρίσκει αμέσως άλλη παρέα και παριστάνει ότι περνάει μόνος του καλά, είναι μια χαρά. Δεν είναι, και περιμένει να βρει ευκαιρία να ξεσπάσει. Συγχωρεί όμως πανεύκολα.


Αιγόκερως


Ο Αιγόκερως θυμώνει γιατί είναι εύθικτος σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αξία του και την προσφορά του. Δεν είναι πάρα πολύ ζηλιάρης, αλλά θέλει να τον σέβονται. Αν καταλάβει ότι υπάρχει κάποιου είδους εκμετάλλευση, ακόμα και η πιο αθώα, μπορεί να κάνει μεγάλες σκηνές. Δεν θέλει να νιώθει ποτέ απ’ έξω, οπότε αν πεις ότι θα βγεις με την παρέα σου, θα περάσει οπωσδήποτε να πει ένα γεια…Αν δεν τον δεχτείς με πολλή αγάπη, θα κάνει σκηνή και θα σου βγάλει ένα σωρό λόγους που σημαίνουν ότι κανονικά έπρεπε να είσαι σπίτι. Αν χαρείς που τον βλέπεις και του παρήγγειλλες ποτό και δει ότι τον θέλεις, θα σηκωθεί και θα φύγει σε 5 λεπτά, ήρεμος και γλυκός.


Υδροχόος


Ο Υδροχόος είναι ή του ύψους ή του βάθους, και τα δυο ταυτόχρονα. Και ζηλεύει και φλερτάρει και ζητάει να συγχωρήσεις άμεσα ό,τι κι αν έχει κάνει και σου κάνει σκηνές εύκολα. Έχει πολύ έντονο ψυχισμό, απρόβλεπτο και επαναστατικό. Μπορεί να αντέξει πάρα πολλά, γιατί του αρέσουν οι προκλήσεις και οι δοκιμασίες, έχει μια αίσθηση ότι και ο πόνος είναι εμπειρία. Αν όμως εκνευριστεί, τα διαλύει όλα. Δεν κάνει σκηνές, κάνει μεγάλες τομές και παίρνει αποφάσεις . Το θέμα είναι πως μπορεί να πάρει απόφαση να διαλύσει μια σχέση, ενώ δεν έχει δώσει σήμα ότι κάτι τον ενοχλεί…Θέλει μεγάλη προσοχή η κάθε του κίνηση.


Ιχθείς


Οι Ιχθείς προτιμάνε να μην μαλώνουν. Οι ίδιοι δεν είναι πάντα ξεκάθαροι στις σχέσεις τους, είναι ρευστά άτομα. Οπότε συγχωρούν και πολλά πράγματα, πάρα πολλά, όπως απαιτούν και συγχώρεση. Και δίκιο έχουν εδώ που τα λέμε, όλοι κάνουμε λάθη . Αν όμως εκνευριστεί, θα εκνευριστεί απέραντα, με διάρκεια, με πάθος και για πολύ βαθιά ψυχολογικά πράγματα. Από μία απλή αφορμή ο Ιχθύς πάει και βρίσκει την πιο βαθιά αιτία και την φέρνει στην επιφάνεια. Όπως είναι πολύ διαισθητικός, έχει πάντα δίκιο και μπορεί να σε αφήσει κουρε΄λι με τα όσα θα σου πει για την πραγματική αιτία του καβγά σας. Προσοχή, δεν υπάρχουνμυστικά από έναν Ιχθύ.

 

Πηγή: oroskopos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ