Good news: Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Μιλάνου «Β.Ι.Τ. 2014» συμμετέχει και φέτος το νησί της Κεφαλονιάς-Ο σεισμός δεν αλλάζει ο σχεδιασμός των ταξιδιωτικών πρακτορείων

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Μιλάνου «Β.Ι.Τ. 2014», θα συμμετέχει και φέτος το νησί της Κεφαλονιάς, με επαγγελματίες του χώρου. Οι Κεφαλονίτες, θα υποστηρίξουν και θα προωθήσουν το τουριστικό τους προϊόν με δικό τους γραφείο, στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Μιλάνου «Β.Ι.Τ. 2014», θα συμμετέχει και φέτος το νησί της Κεφαλονιάς, με επαγγελματίες του χώρου.
Οι Κεφαλονίτες, θα υποστηρίξουν και θα προωθήσουν το τουριστικό τους προϊόν με δικό τους γραφείο, στο περίπτερο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.



Να σημειωθεί, ότι ο Εγκέλαδος, δεν έχει αλλάξει τον σχεδιασμό των μεγάλων ταξιδιωτικών πρακτορείων, για την ερχόμενη τουριστική περίοδο.
Ωστόσο, κάθε μέρα στον δήμο της Κεφαλονιάς, φτάνουν από φορείς της Ελλάδας και του εξωτερικού μηνύματα συμπαράστασης.

Μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στις 5 Φλεβάρη, ο πρέσβης της Κίνας στο νησί, και ο πρέσβης του Βιετνάμ, με επιστολή του προς τον δήμαρχο εκφράζει προς τον κόσμο της Κεφαλονιάς την συμπάθεια του και τα ειλικρινή αισθήματα.

Μάλιστα στην επιστολή σημειώνει, ότι πέρασε τις διακοπές του Πάσχα στο νησί το 2012 και είχε την ευκαιρία να θαυμάσει τη φυσική ομορφιά του, αλλά και γνωρίσει την φιλοξενία των κατοίκων της Κεφαλονιάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ