Άλλο ένα good news από τη Λευκάδα: 14χρονος μαθητής συγκέντρωσε 10 χιλιάδες καπάκια μπουκαλιών για να ενισχύσει Σύλλογο παραπληγικών

Ο 14χρονος Θεόδωρος Ιωακειμίδης παραδειγματίζει και εμπνέει με την πράξη του.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του 1ου Γυμνασίου Λευκάδας για τον Θεόδωρο Ιωακειμίδη:

"Μια συγκινητική προσπάθεια από μαθητή του σχολείου μας, που μας έκανε περήφανους...



14χρονος μαθητής του σχολείου μας παραδειγματίζει και εμπνέει μαθητές – Καθηγητές και γονείς, με δράση φιλανθρωπικού περιεχομένου.
Πρόκειται για το μαθητή της Β1 τάξης του 1ου Γυμνασίου Λευκάδας Ιωακειμίδη Θεόδωρο, ο οποίος κατάφερε να συλλέξει κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2012-2013 10 χιλιάδες καπάκια από μπουκάλια εμφιαλωμένων νερών. Με τον τρόπο αυτό ενίσχυσε τη συμμετοχή του σχολείου μας στο έργο του Συλλόγου Παραπληγικών Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα τα Γιαννιτσά Πέλλας.



Πρόκειται για ένα σωματείο εγγεγραμμένο στο Εθνικό Μητρώο μη κυβερνητικών Οργανώσεων και εθελοντισμού, που ιδρύθηκε το 1999 και προσφέρει έργο συμπληρωματικό με αυτό της Πολιτείας, βοηθώντας άτομα με ειδικές ικανότητες σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας αναπηρικά αμαξίδια κ.λ.π. σε όποιον πραγματικά τα έχει ανάγκη.



Η βοήθεια συνίσταται στη συλλογή από πλαστικά καπάκια όλων των συσκευασιών (μπουκαλιών, απορρυπαντικών κ.λ.π.) και στην ανακύκλωσή τους, τα οποία αποστέλλονται από εθελοντές στο συγκεκριμένο Σύλλογο.

Συγγχαρητήρια Θοδωρή!!! Η προσπάθειά σου ας γίνει παράδειγμα ευαισθητοποίησης όλων μας! "

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ