Good news: O Πεχλιβανίδης επικεφαλής στην Bank of Sydney στην Αυστραλία!

Ο Γιάννης Πεχλιβανίδης είναι επιτυχημένος τραπεζίτης με πλούσια και εντυπωσιακή καριέρα κυρίως στον τομέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της εμπορικής τραπεζικής.

Η Bank of Sydney με ευχαρίστηση ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Γιάννη Πεχλιβανίδη, νέου Head of Commercial Banking Victoria & South Australia, με έδρα τη Μελβούρνη και το κατάστημα στο 215 Spring St., Melbourne.

Ο Γιάννης Πεχλιβανίδης είναι επιτυχημένος τραπεζίτης με πλούσια και εντυπωσιακή καριέρα κυρίως στον τομέα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της εμπορικής τραπεζικής.

Μέχρι πρόσφατα εργαζόταν στην Bank of Melbourne στη θέση του Director, Corporate and Commercial Βanking, Νorthern Region, επικεφαλής ομάδας 11 έμπειρων τραπεζιτών και ειδικών με υψηλές επιδόσεις και διαχείριση πελατολογίου με δάνεια ύψους πάνω από των $450 εκατομμύρια.
Προηγουμένως εργάστηκε σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις στο WHK Group ώς Head of Business Development, Business advisory services, NAB Private Wealth, CBA Commercial and Corporate Banking επικεφαλής ομάδων μέχρι και 70 ατόμων και χαρτοφυλάκιο σε καταθέσεις και δάνεια μέχρι $2.5 δισεκατομμύρια.
Ο κ. Πεχλιβανίδης διαθέτει σπουδαίες γνώσεις, εμπειρίες και διασυνδέσεις που, σίγουρα, θα προσθέσουν μεγάλη αξία στην ομάδα της Τράπεζας στη Μελβούρνη και Αδελαΐδα.
Ο Γιάννης Πεχλιβανίδης και η ομάδα του είναι στη διάθεση των πελατών της Bank of Sydney και ολόκληρης της ελληνικής παροικίας, έτοιμοι να προσφέρουν άψογη, φιλική και ειλικρινή εξυπηρέτηση.

Η κ. Julie Elliott, διευθύνουσα σύμβουλος της Bank of Sydney, καλωσόρισε τον Γιάννη Πεχλιβανίδη στην ομάδα της, επαναλαμβάνοντας την πάγια θέση της Τράπεζας για την ενίσχυση της παρουσία της με έμπειρα και ικανά στελέχη με απώτερο στόχο την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών της.
Ταυτόχρονα, συνέχισε η κ. Elliott, η Bank of Sydney φροντίζει να εμπλουτίζει συνεχώς τα προϊόντα της, όπως πρόσφατα με νέες πιστωτικές κάρτες Platinum και classic και, προηγουμένως, με το πρωτοποριακό λογαριασμό EveryDaySaver που μόλις πριν μερικές ημέρες κέρδισε 4 Βραβεία Canstar 5 αστέρων.
Ο λογαριασμός Smartnet, επίσης, κέρδισε βραβείο 5 αστέρων CANSTAR για τρίτη συνεχή χρονιά.

Πηγή: neoskosmos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ