Πήγε με πόνους στο στομάχι στο γιατρό και ανακάλυψε ότι είναι γυναίκα! Άφωνη η σύζυγος του κυρίου που είχε τελικά ανδρικό μόριο, μήτρα και ωοθήκες! (Φωτό)

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένας Κινέζος όταν άκουσε το γιατρό να του λέει ότι στην πραγματικότητα δεν είναι άντρας αλλά...γυναίκα.

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε ένας Κινέζος όταν άκουσε το γιατρό να του λέει ότι στην πραγματικότητα δεν είναι άντρας αλλά...γυναίκα.

Tests: A man in Zhejiang province, China made the shocking discovery that he was a woman

Ο 44χρονος από την πόλη Zhejiang πήγε με τη σύζυγό του στο γιατρό γιατί αισθανόταν πόνους στο στομάχι και είχε δει αίμα στα ούρα του. Η ιατρική γνωμάτευση ήταν σοκαριστική: οι πόνοι που ένιωθε ήταν πόνοι περιόδου.

Υπεβλήθη σε σειρά εξετάσεων και οι γιατροί ανακάλυψαν ότι εκτός από ανδρικό μόριο, είχε μήτρα και ωοθήκες, δηλαδή γυναικεία αναπαραγωγικά όργανα.  Ο ίδιος πάντως υποστήριξε ότι έχει ενεργή σεξουαλική ζωή με τη γυναίκα του εδώ και δέκα χρόνια. Οι γιατροί βεβαίως αμφέβαλαν για αυτό, καθώς βρήκαν ότι τα γεννητικά του όργανα ήταν διαφορετικά από των άλλων αντρών, ενώ δεν είχε το "μήλο του Αδάμ".  Βέβαια, ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε ότι οι γιατροί αμφιβάλουν και αν ο κύριος Chen ήταν αρχικά γυναίκα.

PMT: Doctors told him that his stomach ache was actually his monthly period

Ο 44χρονος από την πλευρά του, είπε ότι γνώριζε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν άρχισε να νιώθει συνεχώς κουρασμένος και είχε πρήξιμο στα πόδια και το πρόσωπο. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν είδε το αίμα στα ούρα του., αναφέρει η dailymail.co.uk

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε επίσης ότι ο κύριος Chen είχε δύο όμοια χρωμοσώματα ΧΧ, κάτι που ουσιαστικά τον καθιστά γυναίκα, αφού τα κύτταρα των αντρών περιέχουν ένα Χ χρωμόσωμα και ένα Υ χρωμόσωμα.

Σημειώνεται ότι ο 44χρονος πάσχει και από συγγενή υπερπλασία των επινεφριδίων, μια γενετική ασθένεια που προκαλεί πρήξιμο των επινεφριδίων αδένων.

Female reproductive system: The man had a full set of female reproductive organs along with a penis

Η περίπτωση του άτυχου ομολογουμένως Κινέζου είναι εξαιρετικά σπάνια και οι γιατροί δεν έχουν ακόμα πει με βεβαιότητα εάν είναι ερμαφρόδιτος ή διαφυλικός. Όμως, όντως εμφανίζεται να έχει δύο τύπους γεννητικών οργάνων.

Οι γιατροί ανέφεραν ότι είναι πολύ αργά να αναζητήσει ιατρική θεραπεία για αυτό το ασυνήθιστο πρόβλημα που αντιμετωπίζει, καθώς η θεραπεία είναι αποτελεσματική μόνο σε μικρότερες ηλικίες.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ