Eίδαν 5 εκατ. άνθρωποι την 21χρονη Ρεβέκα που επί 7 χρόνια τραβούσε μία μία τις τρίχες των μαλλιών της ώσπου δεν έμεινε καμμία - η οδυνηρή συνήθεια... εφιάλτης που κατέστρεψε τη νέα κοπέλα! (βίντεο)

Μπροστά σε 5 εκατομμύρια viewers  στο you tube, η Ρεβέκα Μπράουν έκανε γνωστό το πρόβλημά της και την καθημερινή της μάχη ενάντια στην τριχοτιλλομανία.

Μπροστά σε 5 εκατομμύρια viewers  στο you tube, η Ρεβέκα Μπράουν έκανε γνωστό το πρόβλημά της και την καθημερινή της μάχη ενάντια στην τριχοτιλλομανία.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2013/11/28/article-2514880-19B19F6400000578-108_634x414.jpg

Μία σοβαρή ψυχιατρική διαταραχή που υποχρεώνει τα άτομα τα οποία πάσχουν από αυτήν, να ξεριζώνουν και να μαδούν από μόνα τους τα μαλλιά τους.

Η 21 χρονών σήμερα Ρεβέκα Μπράουν από το Εσσεξ, φωτογράφιζε καθημερινά τον εαυτό της από το 2007 στα 14 της χρόνια και μέχρι σήμερα, φωτογραφίες και βίντεο που μοιραζόταν με τους περίπου 200.000 συνδρομητές στο κανάλι της στο youtube.   Η μάχη της νεαρής κοπέλας με την ασθένεια έχει προβληθεί μέχρι σήμερα στο δίκτυο, περισσότερες από 5 εκατομμύρια φορές.

Το πρόβλημα αυτό πρωτοεμφανίστηκε όταν ήταν μόλις 12 ετών και μέχρι τα 16 είχε μείνει σχεδόν φαλακρή. Στα 19 της μάλιστα η κατάσταση επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ξυρίσει τελείως τα μαλλιά της.  Σήμερα η Rebecca προσπαθεί να αναρρώσει και τα μαλλιά της αρχίζουν να μακραίνουν.

Μιλώντας στο BBC η Ρεβέκα περιγράφει πώς χρησιμοποίησε τα social media για να μοιραστεί και να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της.

Δείτε το βίντεο :



bbc.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ