Σεξ, μεθύσια και σκάνδαλα στη Μυστική Υπηρεσία των ''Κωφών'' του Λευκού Οίκου - Η παραίτηση της αρχισωματοφύλακα Τζούλια Πίρσον ξετυλίγει το κουβάρι των σκανδάλων από το 1964!

Η 55χρονη Τζούλια Πίρσον, η αρχηγός της Μυστικής Υπηρεσίας του Λευκού Οίκου, ήταν η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε την ηγεσία της ομάδας προστασίας του αμερικανικού Οίκου και η πρώτη που παραιτείται ως αποτέλεσμα μιας κραυγαλέας παραβίασης των κανόνων ασφαλείας του πιο καλά φρουρούμενου κτιρίου στον κόσμο.

Η 55χρονη Τζούλια Πίρσον, η αρχηγός της Μυστικής Υπηρεσίας του Λευκού Οίκου, ήταν η πρώτη γυναίκα που ανέλαβε την ηγεσία της ομάδας προστασίας του αμερικανικού Οίκου και η πρώτη που παραιτείται ως αποτέλεσμα μιας κραυγαλέας παραβίασης των κανόνων ασφαλείας του πιο καλά φρουρούμενου κτιρίου στον κόσμο.

http://news.xinhuanet.com/photo/2012-10/17/123831065_11n.jpg

Ιδρύθηκε λίγα λεπτά πριν από τη δολοφονία Λίνκολν

Η Μυστική Υπηρεσία, ιδρύθηκε στις 14 Απριλίου με προεδρικό διάταγμα που υπέγραψε ο Αβραάμ Λίνκολν, λίγη ώρα πριν δολοφονηθεί. Τα σκάνδαλα στα οποία έχουν εμπλακεί τα στελέχη της επί προεδρίας Ομπάμα, έχουν καταστρέψει τη φήμη της, γράφει το thetoc.gr

Το Νοέμβριο του 2011 ένας ένοπλος άνοιξε πυρ κατά του Λευκού Οίκου και κατάφερε να διαφύγει μέσα στη νύχτα. Συνελήφθη μερικές μέρες αργότερα στο Αϊντάχο.

Τον Απρίλιο του 2012, οκτώ σωματοφύλακες που είχαν μεταβεί στην Καρθαγένη της Κολομβίας για να προετοιμάσουν τα μέτρα ασφαλείας ενόψει της άφιξης του Ομπάμα, έφεραν ιερόδουλες στο ξενοδοχείο τους την ώρα που ο Μπαράκ Ομπάμα έφτανε στην πόλη με το Air Force 1.

Το Μάρτιο του 2014, τρεις άνδρες της προσωπικής φρουράς του προέδρου, βρίσκονταν στο Αμστερνταμ ενόψει την άφιξης του Ομπάμα. Συνελήφθησαν σε κατάσταση ακραίας μέθης και μεταφέρθηκαν κακήν κακώς πίσω στην Ουάσιγκτον.

http://www.theepochtimes.com/n2/images/stories/large/2011/02/08/obama108879927.jpg

Υπάρχουν όμως και πιο παλιά περιστατικά:

Το 2001 ένας πράκτορας παραδέχθηκε ότι είχε κλέψει 3.000 δολάρια, από χρήματα που η Μυστική Υπηρεσία είχε κατασχέσει σε διάφορες έρευνές της τα προηγούμενα χρόνια.

Το 1999, μια μυστική φρουρός της τότε Πρώτης Κυρίας Χίλαρι Κλίντον έπεσε θύμα κλοπής σε μπαρ. Είχε αφήσει την τσάντα της κάτω από το κάθισμά της. Μέσα στην τσάντα υπήρχε το υπηρεσιακό περίστροφό της.

Το 1997, ένας φρουρός του τότε προέδρου Ρόναλντ Ρέιγκαν καταδικάστηκε επειδή είχε έρθει σε σεξουαλική επαφή με μια ανήλικη, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και για αντίσταση κατά της αρχής.

http://msnbcmedia.msn.com/i/MSNBC/Components/Video/__NEW/nn_06kwe_service_130327.jpg

Το 1964, η επιτροπή Γουόρεν που διερευνούσε την δολοφονία του προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, διαπίστωσε ότι οι άνδρες της Μυστικής Υπηρεσίας είχαν καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ το βράδυ πριν από την άφιξη του προέδρου στο Ντάλας και τους κατηγόρησε ότι δεν είχαν πάρει μέτρα στους δρόμους της πόλης από τους οποίους πέρασε το προεδρικό αυτοκίνητο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ