Αποκλειστικές εικόνες: στο Κάτω Κουφονήσι έδεσε το μεγαλύτερο ιστιοφόρο του κόσμου που κόστισε 90 εκατ. €- Το Maltese Falcon της top woman Έλενας Αμβροσιάδου με επιβάτες- κροίσους

Το Maltese Falcon εδώ και κάποιες μέρες διαπλέει το Αιγαίο. Έχει ήδη δέσει σε Χανιά, Ηράκλειο και Σαντορίνη και τώρα οι επιβάτες του απολαμβάνουν τα «μπιζού» των μικρών Κυκλάδων, κι απόψε είναι στο Κάτω Κουφονήσι.





Η ιδιοκτήτρια του Μαλτέζικου Γερακιού, Έλενα Αμβροσιάδου,  δεν βρίσκεται στο πλοίο της. Το εχει νοικιάσει σε μεγάλη παρέα πλουσίων που μάλιστα γιόρτασαν γενέθλια με εκατοντάδες βεγγαλικά στη Σαντορίνη.





Το εντυπωσιακό γιοτ «Γεράκι της Μάλτας» («Maltese Falcon») της Ελενας Αμβροσιάδου κέρδισε το πρώτο βραβείο Baccarat SuperYacht Trophy κατά τη διάρκεια της Εκθεσης Γιοτ του Μονακό, αφού κατέλαβε την πρώτη θέση στον διαγωνισμό για το καλύτερο σούπεργιοτ που έχει κατασκευαστεί ποτέ (Finest Superyacht Ever). 







Η κυρία Αμβροσιάδου είναι συνιδρύτρια του hedge fund Ikos. «Είμαι Ελληνίδα, οπότε αυτή η αγάπη για την ιστιοπλοΐα βγαίνει από μέσα μου. Η δουλειά μου σημαίνει ότι δεν μπορώ να είμαι στο γιοτ όσο συχνά θα ήθελα, αλλά προσπαθώ να είμαι σε αυτό όπου και όταν μπορώ», ανέφερε η ίδια, σε παλαιότερη συνέντευξη της τα ΝΕΑ.

E.N.





Δείτε περισσότερα για το Γεράκι της Μάλτας ΕΔΩ


Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ