Tραγωδία για την Βέφα Αλεξιάδου - Έχασε την μονάκριβη κόρη της Αλεξία από ανακοπή καρδιάς - Τι έγραψε χθες στο Facebook η αποθανούσα!

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, η μαγείρισσα Αλεξία Αλεξιάδου, κόρη της πρώτης τηλεοπτικής μαγείρισσας Βέφας Αλεξιάδου, άφησε την τελευταία της πνοή.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, η μαγείρισσα Αλεξία Αλεξιάδου, κόρη της πρώτης τηλεοπτικής μαγείρισσας Βέφας Αλεξιάδου, άφησε την τελευταία της πνοή.

http://bizznews.gr/wp-content/uploads/2014/10/2002-770x513.jpg

Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι έπαθε ανακοπή καρδιάς στον ύπνο της. Αυτή την ώρα γίνεται η νεκροψία για να βρεθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της. Ο σύζυγός της και οι δυο κόρες της 17 και 10 ετών, Χαρά και Γενοβέφα, είναι συντετριμμένοι, καθώς και η 81 χρόνων μητέρα της.

http://www.sigmalive.com/application/cache/default/images/2009/615x340/vefa_427.jpg

Συνεργάτες της, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τον χαμό της και κάνουν λόγο για χρόνια προβλήματα άσθματος. Οι ίδιοι άνθρωποι υπογραμμίζουν ότι δεν είχε κάποιο άλλο πρόβλημα και όλες τις προηγούμενες μέρες ήταν σε καλή κατάσταση, ενώ προετοίμαζε την νέα της έκδοση.

http://www.infokids.gr/wp-content/uploads/2011/11/alexia-alexiadou-575x862.jpg

Ti έγραψε χθες με αφορμή την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου


http://hashmag.gr/wp-content/uploads/2014/10/pethane-ta-ksimerwmata-i-aleksia-aleksiadou.w_l-1160x500.jpg

Χρονια μας Πολλα σε ολους μας και πανω απο ολα να μην ξεχνατε σημερα τον προφητικο στιχο του τραγουδιου της Σ.Βεμπο "μπορει να μας τιμωρησουν γιατι νικησαμε".....Χρονια Πολλα και στην πατριδα μας το μεγαλο αιωνιο φως της ανθρωποτητας που μια ζωη πολεμαει και μια ζωη μαζευει την αγαπη των "εταιρων μας"......ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.......Α.Αλεξιαδου

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ