Ραγίζει καρδιές ο Βαγγέλης Κιτσάκης σύζυγος της Αλεξίας Αλεξιάδου - ''Ήσουν το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ - θα βλέπεις τα παιδιά μας άγγελε μου να προοδεύουν''!

Φίλοι, συγγενείς αλλά και όσοι γνώριζαν από την τηλεόραση την μαγείρισσα δεν μπορούν να πιστέψουν πως έχει φύγει από την ζωή.

http://www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2014/OKTOVRIOS/29-10/alexia_alexiadou8.jpg

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της, ο οποίος πρέπει να σταθεί «δυνατός» και να σταθεί δίπλα στις δύο κόρες που απέκτησε με την αδικοχαμένη Αλεξία Αλεξιάδου. 

Ο Βαγγέλης Κιτσάκης ανάρτησε ένα μήνυμα στον λογαριασμό της συζύγου του στο facebook και με όση δύναμη ψυχής του απέμεινε ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την στήριξη και την συμπαράστασή που έδειξε τις τελευταίες ώρες στην οικογένειά του. 



«Εγώ και η οικογένειά μας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την συμπαράστασή σας στην τρομερή αυτή συμφορά που μας βρήκε. Όμως εμείς την Αλεξία πάντα θα την έχουμε κοντά μας γιατί ήταν το πιο γλυκό πλάσμα του κόσμου. Τώρα θα μας προστατεύει από ψηλά εκεί στις γειτονιές των αγγέλων. Καλό ταξίδι γλυκιά μου γυναικά ......δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και τα παιδιά σου θα τα βλέπεις να έχουν συνέχεια πρόοδο και να σου στέλνουν μόνο χαρές
.....Β.Κιτσακης».

Σε λίγες ώρες συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στην Αλεξία Αλεξιάδου που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στις 15:00 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής και ακολούθως θα γίνει η ταφή της στο κοιμητήριο της Νέας Ερυθραίας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ