Νέος έρωτας στη Βουλή: Ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Κεφαλογιάννης κέρδισε την καρδιά της εκπροσώπου τύπου του κόμματος Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου

Ο βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης κέρδισε την καρδιά της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. Εκείνη χώρισε το σύζυγό της και εκείνος ακύρωσε τον αρραβώνα του, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης κέρδισε την καρδιά της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου. Εκείνη χώρισε το σύζυγό της και εκείνος ακύρωσε τον αρραβώνα του, σύμφωνα με πληροφορίες.



Τις πληροφορίες μεταφέρει η εφημερίδα Real της Κυριακής και έρχονται να προστεθούν σε μια σειρά γεγονότων στη ζωή της εκπροσώπου τύπου της ΝΔ Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου, μετά το πρόσφατο πολύκροτο διαζύγιό της.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου είναι ζευγάρι με τον νεαρό βουλευτή Ρεθύμνου Γιάννη Κεφαλογιάννη. Πρόκειται για τον νεότερο βουλευτή της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ και εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής το 2012.



Το νέο ζευγάρι όμως "δένει" και κάτι ακόμη: Ο μεν Γιάννης Κεφαλογιάννης είναι φίλος με τον πρίγκιπα Νικόλαο, η δεν Άννα Ασημακοπούλου έχει ως νονό τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, με τον οποίο ο πατέρας της ήταν συμμαθητής και φίλος!

Το πολύκροτο διαζύγιο

Ας σημειωθεί ότι πρόσφατα η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του συζύγου της Βασίλη Παπαϊωάννου, ζητώντας τη μετοίκησή του από τη συζυγική στέγη -και πατρικό της σπίτι- και την προσωρινή επιμέλεια του 11χρονου γιου τους.



Το διαζύγιο της βουλευτού έχει γίνει θέμα έντονης συζήτησης εξαιτίας των σκληρών καταγγελιών που διατυπώνει η 48χρονη πολιτικός σε βάρος του 61χρονου μηχανικού.




Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ