Νέο βίντεο με αποκαλύψεις για τον 39χρονο που δολοφονήθηκε από τον πατέρα του στο Άστρος Κυνουρίας - «Έδερνε τους γονείς τους για να τους παίρνει τη σύνταξη» λένε οι αστυνομικοί

Ούτε σε κινηματογραφική ταινία δεν έχουν συμβεί όσα αποκαλύπτονται ότι διαδραματίστηκαν στο Άστρος Κυνουρίας σε ένα οικογενειακό έγκλημα που όμοιό του δεν έχει καταγραφεί στα χρονικά καθώς για τη δολοφονία ενός 39χρονου και την απόκρυψή της συνεργάστηκαν ο πατέρας του, η μητέρα του, η θεία του, ο θείος του και ο γαμπρός του.

Σοκάρει η αποτρόπαια δολοφονία του 39χρονου, που βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του στην κοίτη του Τάνου ποταμού στο Άστρος Κυνουρίας, με δράστη τον πατέρα του.



Ο 75χρονος παιδοκτόνος μετά από έναν οικογενειακό καυγά πυροβόλησε και σκότωσε τον 39χρονο γιο του και στη συνέχεια τον μετέφερε με το αυτοκίνητο του θύματος δίπλα στην χωματερή του Άστρους, μέσα στον ξεροπόταμο και έβαλε φωτιά προσπαθώντας να σβήσει τα ίχνη.

Έδερνε τους γονείς του για να τους πάρει τη σύνταξη...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου υπήρξε διαπληκτισμός πατέρα και γιού μέσα στο σπίτι τους όπως συνέβαινε κάθε φορά που ο 39χρονος έφτανε στο πατρικό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thetoc.gr χειροδικούσε κατά του πατέρα του και της μητέρας του στην προσπάθεια να αποσπάσει χρήματα.

Ανήμερα της Παναγίας έφτασε και πάλι στο σπίτι των γονιών του. Υπήρξε και νέος καυγάς. Τότε ο 75χρονος πατέρας πήρε το κυνηγητικό όπλο και πυροβόλησε το γιό του στην αυλή του σπιτιού τους.

Μετέφερε το πτώμα στο αυτοκίνητο του αφού είχε πρώτα βγάλει τις πινακίδες. Οδήγησε μέχρι την περιοχή Τάνος Ποταμός όπου και έβαλε φωτιά στο όχημα.

Οι πρώτοι που βρήκαν το μακάβριο εύρημα ήταν οι πυροσβέστες που ειδοποιήθηκαν για φωτιά στην περιοχή. Οταν κατάσβεσαν τη φωτιά βρήκαν και το απανθρακωμένο σώμα του 39χρονου.

Απο τον αυτοκίνητο οι αστυνομκοί αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του και κατέληξαν στον πατέρα του 39 χρονου και την τρομερή αποκάλυψη.

Ο 72χρονος δράστης έχει συλληφθεί και κρατείται στο τμήμα ασφαλείας της Τρίπολης.

Η αστυνομία εκτιμά ότι υπήρξε συνέργεια ενδεχομένως και της μητέρας του θύματος αλλά και άλλων συγγενικών προσώπων.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο του Star:



Πηγή: Star.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ