Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ με όλη την ομάδα από τις χθεσινές εκλογές της «Δημιουργία, ξανά!»-για πρώτη φορά σε φωτογραφία τα κορυφαία στελέχη του νεοσύστατου κόμματος-συνέντευξη Σεραφείμ Κοτρώτσου

Νίκη της Δημοκρατίας και των θεσμών χαρακτήρισαν τα μέλη της Δημιουργίας Ξανά την σημερινή εκλογική αναμέτρηση μέσω της οποίας θα αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος της παράταξης.

Νίκη της Δημοκρατίας και των θεσμών χαρακτήρισαν τα μέλη της Δημιουργίας Ξανά την σημερινή εκλογική αναμέτρηση μέσω της οποίας θα αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος της παράταξης.



Τα μέλη της Δημιουργίας Ξανά ποζάρουν μπροστά από τις κάλπες

Μάλιστα τα μέλη δεν χρειάζεται να προσέλθουν στις κάλπες αλλά μπορούν να ψηφίσουν από την οθόνη του ηλεκτρονικού τους υπολογιστή και μάλιστα όπως μας εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημιουργίας Ξανά, το συγκεκριμένο σύστημα είναι αδιάτρητο.
Ωστόσο οι κάλπες για τους πιο παραδοσιακούς είχαν στηθεί σε μεγάλο ξενοδοχείο των Αθηνών.
Εμείς βρεθήκαμε εκεί και ρωτήσαμε για ποιο λόγο ένα κόμμα ή αν θέλετε μία παράταξη που μετρά μόλις έναν χρόνο ζωής χρειάζεται να μπει σε εσωτερικές εκλογικές διαδικασίες. Ο λόγος σύμφωνα με τον κ. Κοτρώτσο ήταν η υγιής σύσταση του συγκεκριμένου πολιτικού φορέα. Την ίδια άποψη φαίνεται πως συμμερίζεται και ο πρόεδρος του Συνεδρίου της Δημιουργίας Ξανά ο Απόστολος Γκέκας.
Δείτε τις συνεντεύξεις που ακολουθούν αλλά και το φωτορεπορτάζ καθώς δεν διστάσαμε να μπούμε μέσα στις κάλπες προκειμένου να σας μεταφέρουμε το κλίμα.



 Η ηλεκτρονική ψηφοφορία



«Συλλάβαμε» τον Σεραφείμ Κοτρώτσο να ψηφίζει



Ο Απόστολος Γκέκας μπροστά από το παραβάν της κάλπης





Συνέντευξη του υπεύθυνου τύπου για το Συνέδριο , Σεραφείμ Κοτρώτσου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ