Καλός καιρός με ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και μικρή πτώση της θερμοκρασίας - Στους 26 βαθμούς ο υδράργυρος στην Αττική! (βίντεο)

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη και μετά το μεσημέρι στα κεντρικά και βόρεια τμήματα περιμένουμε την Πέμπτη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

http://howtofindtruelovefast.com/wp-content/uploads/2013/09/happycouple5.jpg

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Ε.Μ.Υ έχει ως εξής:

Μακεδονία, Θράκη

Αρχικά γενικά αίθριος, αλλά από τις μεσημεριανές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αρχικά γενικά αίθριος, αλλά από τις μεσημεριανές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη κυρίως τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και από το απόγευμα στα βορεια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Αρχικά γενικά αίθριος, αλλά από τις μεσημεριανές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ