Χυδαία προσβολή του νεκρού Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου - Ηχητικό ντοκουμέντο από το κινητό Κασιδιάρη με χρυσαυγίτες να τον χλευάζουν μια εβδομάδα μετά την δολοφονία του

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί ηχητικό ντοκουμέντο που βρέθηκε στο τηλέφωνο του Ηλία Κασιδιάρη και αφορά την τραγική δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί ηχητικό ντοκουμέντο που βρέθηκε στο τηλέφωνο του Ηλία Κασιδιάρη και αφορά την τραγική δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.



«Εμπνευσμένοι» από τον θάνατο ενός 15χρονου παιδιού, στελέχη της Χρυσής Αυγής, χωρίς ίχνος ντροπής και ενώ ο τάφος του Αλέξη ήταν ακόμη νωπός, ηχογράφησαν ένα χυδαιολόγημα, παραφθείροντας τους στίχους γνωστού τραγουδιού.

«Στα μαθητικά σου τα βιβλία/πίσω από τις λέξεις, χ...κε ο Αλέξης/μες των Εξαρχείων την πλατεία/κι από την μπόχα ήρθε η Αστυνομία», ξεκινάει το χυδαίο «τραγούδι».

Το αρχείο, που φέρνει σήμερα στο φως το «Εθνος», έχει ηχογραφηθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2008, μόλις 7 ημέρες από τη δολοφονία που συγκλόνισε το πανελλήνιο και σήμανε την αρχή εκτεταμένων συμπλοκών στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας.

Οπως φαίνεται, οι χρυσαυγίτες, που τότε μετρούσαν μερικές εκατοντάδες ψήφων που δεν ξεπερνούσαν το 0,5% (εθνικές εκλογές 2009), πανηγύριζαν για τη στυγερή δολοφονία του 15χρονου μαθητή από τον αστυνομικό Επαμεινώνδα Κορκονέα και έσπαγαν πλάκα με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί.

Διαβάστε τη συνέχεια και ακούστε το απόσπασμα στο ethnos.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ