Καλή εβδομάδα με ηλιόλουστη Δευτέρα σε όλη τη χώρα - Στους 32 βαθμούς ο υδράργυρος στην Αττική - Χαλάει ξανά από αύριο με βροχές ο καιρός! (βίντεο)

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού σήμερα


http://www.homeboy.gr/wp-content/uploads/2013/08/happy-people-in-the-poppy-field-1280x800-wide-wallpapers-net.jpg

Αττική

Γενικά αίθριος και ζεστός θα είναι και σήμερα ο καιρός στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες ξεκινά η εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα γύρω ορεινά, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι και το απόγευμα νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένονται τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Στα βόρεια αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρους όμβρους, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα, οπότε και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 βαθμούς και στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις στα βόρεια θα είναι σήμερα ο καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα βόρεια. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και στα νότια δυτικοί 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Με αίθριο καιρό ξεκινά η εβδομάδα και λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Ο καιρός την Τρίτη

Στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο, τη δυτική Στερεά, τη Μακεδονία, τη Θράκη και βαθμιαία το βορειοανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη πιθανόν να είναι κατά τόπους πρόσκαιρα ισχυρά. Ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά από τα δυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα αρχικά νοτιοδυτικοί 4 με 6 και βαθμιαία βορειοδυτικοί τοπικά μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση στα δυτικά και τα βόρεια.

Πηγή: ΕΜΥ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ