Αφήστε τις ομπρέλες θαλάσσης και πάρτε της βροχής γιατί έρχεται μπόρα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας - Καλός καιρός στην Αττική με τον υδράργυρο στους 33 βαθμούς - Φωτό από την Μήλο! (βίντεο)

Αστατο καιρό με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στη Βόρεια Ελλάδα και στο Ιόνιο, και σταδιακά στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα, στο Βόρειο Αιγαίο και πιθανόν στα δυτικά τμήματα της Κρήτης, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη. Τα φαινόμενα ενδέχεται τοπικά να είναι ισχυρά.

http://www.aftodioikisi.gr/mediafiles/2013/05/milos_aftodioikisi.jpg

Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 29 στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 20 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Ανεμοι

Οι άνεμοι θα πνέουν, στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι, ενώ το δυτικό ρεύμα στον Κορινθιακό θα πνέει ενισχυμένο στα 6 με 7 μποφόρ.

Αττική

Καλό καιρό με λίγες νεφώσεις οι οποίες τις απογευματινές ώρες θα αυξηθούν, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 33 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς και θα ενισχυθούν τοπικά σε ισχυρούς.

Θεσσαλονίκη

Βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους, με πιθανότητα για τοπικά έντονα φαινόμενα, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ