Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά - Kρύο και πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα το Σαββατοκύριακο - βροχές και καταιγίδες σε δυτική και νότια Ελλάδα! (βίντεο)

Αναλυτική Πρόγνωση

http://www.allisonboozer.com/images/umbrella-rain1.jpg

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Στην Ηπειρο λίγες νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και στο Ιόνιο και στη δυτική Πελοπόννησο σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το απόγευμα στα ηπειρωτικά θα ασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων στα νοτιότερα τμήματα της ανατολικής Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και στην Κρήτη σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα ασθενήσουν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία από 14 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις τοπικά στα βόρεια αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασίαθα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμναθεί από 13 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο

Στην Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ευβοια, την Ανατολική Στερεά τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αυξημένες νεφώσει με τοπικές βροχές και στα νότια πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις οι οποίες στο νότιο Ιόνιο, τη Δυτική και Νότια Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ