Τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, συνάντησε σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς - Όλα όσα συζήτησαν οι 2 άνδρες

Σε εστιατόριο κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Σε εστιατόριο κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.



Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για την πρώτη δημόσια κατ' ιδίαν συνάντηση των δύο αντρών εν μέσω της κρίσιμης πολιτικής κατάστασης που επικρατεί.

Το γεύμα έγινε με πρωτοβουλία του ίδιου του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ενώ είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ των δύο ανδρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και την επόμενη ημέρα για την ελληνική οικονομία.

Η συνάντηση αυτή, έγινε στο πλαίσιο της γενικής κινητοποίησης και συστράτευσης της Νέας Δημοκρατίας εν όψει της Προεδρικής Εκλογής.

Γεύμα με... μήνυμα;

Το γεύμα του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή, όπως αναφέρει το capital.gr είχε σημειολογικό χαρακτήρα προκειμένου να σταλεί το μήνυμα της «ενωμένης και μάχιμης» ΝΔ.

Αυτό υποστηρίζουν στελέχη του κόμματος, με την επισήμανση ότι την πρωτοβουλία την είχε ο πρωθυπουργός, ενώ το γεύμα επελέγη να γίνει «μέρα μεσημέρι στο εστιατόριο κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας».

Συνομιλητές του κ. Καραμανλή αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός εμμένει σε δύο αποφάσεις του: ότι δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας και, επίσης, ότι δεν έχουν βάση δημοσιεύματα που τον θέλουν να μην διεκδικεί εκ νέου βουλευτικό αξίωμα.

«Οταν και όποτε γίνουν εκλογές θα μετέχει στα ψηφοδέλτια της παράταξης», τονίζουν κατηγορηματικά.

Οι ίδιοι, τον εμφανίζουν «προβληματισμένο» με τις εντεινόμενες τουρκικές προκλήσεις στην Κύπρο, ενώ από τις (ελάχιστες) πληροφορίες προκύπτει ότι το θέμα κυριάρχησε στη συζήτηση των δύο ανδρών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ