Αρχίζει σήμερα η δίκη Κασιδιάρη για το χαστούκι σε Λιάνα Κανέλλη & το νερό που πέταξε στην Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου σε εκπομπή του ΑNT1!

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων μεταφέρθηκε στις 08.40 ο φυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης καθώς σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

http://www.arcadiavoice.gr/wp-content/uploads/2012/06/kasidiaris-kanelli.jpg

Σε δηλώσεις του ο Ηλίας Κασιδιάρης ανέφερε: «οι κλέφτες είναι στη Βουλή εμείς στη φυλακή. Ήρθε η ώρα του Σαμαρά» ενώ από την πλευρά της η Λιάνα Κανέλλη δήλωσε ότι είναι ηθικό της καθήκον να καταθέσει, κάνοντας λόγο για φασισμό.

Το χαστούκι που έδωσε στη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλη αλλά και το ποτήρι που εκσφενδόνισε στη σημερινή περιφερειάρχη Ρένα Δούρου, κατά τη διάρκεια της πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής του ΑΝΤ1, οδηγεί τον ήδη προφυλακισμένο βουλευτή της Χρυσής Αυγής στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

Περίπου δύο χρόνια μετά το βίαιο ξέσπασμά του, το οποίο μεταδόθηκε σε ζωντανή σύνδεση και προβλήθηκε με ανταποκρίσεις σε όλα τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, πρόκειται να δικαστεί ο Ηλίας Κασιδιάρης για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση και επικίνδυνη σωματική βλάβη, μετά την άρση της ασυλίας του από τη Βουλή.

Ο ίδιος ο Ηλίας Κασιδιάρης φαίνεται αποφασισμένος να μη ζητήσει αναβολή της δίκης του, εκφράζοντας την επιθυμία να μεταχθεί το πρωί από τον Κορυδαλλό στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ