Επιτυχόντες των Πανελλαδικών οι κατηγορούμενοι για το διπλό φονικό στη Μάνη - Δείτε σε ποιες σχολές πέρασαν!

Πέρασαν αλλά δεν θα καταφέρουν να φοιτήσουν οι δύο 18χρονοι που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Κώστα Σγουρού και του Γιάννη Κομμάτη στη δυτική Μάνη.

Πέρασαν αλλά δεν θα καταφέρουν να φοιτήσουν οι δύο 18χρονοι που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Κώστα Σγουρού και του Γιάννη Κομμάτη στη δυτική Μάνη.



Οι νεαροί κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση πληροφορήθηκαν από τους δικούς τους στις φυλακές Αυλώνας, όπου βρίσκονται προφυλακισμένοι με απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα Καλαμάτας, ότι τα ονόματά τους βρίσκονται στις λίστες των επιτυχόντων των φετινών εξετάσεων και μάλιστα.

Ο Παναγιώτης Μήτσος που φοιτούσε στο 1ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας, πέρασε στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής του ΤΕΙ Πελοποννήσου που εδρεύει στην ίδια πόλη.

Από την άλλη, ο Νίκος Μοσχανδρέου, που ομολόγησε στην απολογία του ότι αυτός πυροβόλησε τα θύματα. Συγκεκριμένα, ο απόφοιτος του 4ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας εισάγεται στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΤΕΙ Θεσσαλίας που έχει έδρα στα Τρίκαλα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για τον Παναγιώτη Μήτσο πάντως εκκρεμεί το αίτημα που υπέβαλε ο συνήγορός του Αλέξης Κούγιας να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς από την απολογία του Μοσχανδρέου προκύπτει ότι δεν ήταν αυτός ο φυσικός αυτουργός της διπλής δολοφονίας.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ