Βρήκαμε το ''Μονάκριβο'', το πολυβραβευμένο λάδι που πρόσφερε ο Α. Σαμαράς ως δώρο στον Κινέζο Πρωθυπουργό - έκτοτε οι Κινέζοι το παραγγέλνουν με τα κιλά! (φωτό)



Το ανακάλυψα στο πανέμορφο κατάστημα Olivier & Co στο Golden Hall που έχει τεράστια επιλογή από τα καλύτερα Ελληνικά λάδια αν και είναι Γαλλικό!



Δείτε τι εχει το "έξυπνο" μπουκάλι στο πίσω μέρος: Μετρητή για το πόσο προσέχουμε τον εαυτό μας! Ε.Ν



Το Μονάκριβο είναι αγνός χυμός ελιάς και παρασκευάζεται στους ηλιόλουστους, ημιορεινούς ελαιώνες στο Γεράκι Ήλιδας Πελοποννήσου σε υψόμετρο 160 μέτρων, το οποίο θεωρείται ιδανικό για την παραγωγή ελαιολάδου. Το πευκοδάσος και η δροσερή αύρα του Ιονίου Πελάγους συνδυάζονται ιδανικά σε αυτόν τον αρχαίο τόπο με αποτέλεσμα ένα χρυσοπράσινο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας με πολύ χαμηλή οξύτητα, απαλή φυσική γεύση και πλούσιο άρωμα φρέσκου καρπού.





Το Μονάκριβο είναι 100% extra παρθένο ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας που παράγεται αποκλειστικά με τη μέθοδο της ψυχρής έκθλιψης και μηχανικά μέσα, από επιλεγμένες ελιές που συλλέγονται με το χέρι.

Tο Μονάκριβο δημιουργείται για να είναι πολύτιμο. Είναι το αγαπημένο, μονάκριβο παιδί μας. Είναι ένα ελαιόλαδο που δημιουργείται με τόση φροντίδα ώστε να είναι πραγματικά ένα και μοναδικό.

«Μονάκριβο» είναι μια ελληνική λέξη με μεγάλη συναισθηματική αξία, συνήθως αναφέρεται στα συναισθήματα  που τρέφουν οι γονείς για τα αγαπημένα τους παιδιά. Με άλλα λόγια, Μονάκριβο σημαίνει «μοναδικό, πολύτιμο, αγαπημένο». Όπως δηλαδή και το Μονάκριβο, το δικό μας ελαιόλαδο.

«Μοναδικό», αφού δημιουργείται στο μοναδικό ελληνικό περιβάλλον της Πελοποννήσου. «Πολύτιμο» γιατί το ελαιόλαδο αποτελεί ένα πλούσιο, διατροφικό θαύμα που συνεχίζουν να δημιουργούν ο Άνθρωπος και η Φύση. Και «Aγαπημένο» γιατί το δημιουργούμε με όλη μας την αγάπη και τη φροντίδα... Για σας!

Για περισσότερα πατήστε εδώ - Monakrivo.com

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ