Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έγινε...νεοδημοκράτης: «Στις Ευρωεκλογές ψήφισα Νέα Δημοκρατία για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ»!!!

Τάραξε πάλι τα νερά ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος μιλώντας στην καθιερωμένη του συνέντευξη στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM τι είπε; Ότι στις ευρωεκλογές ψήφισε Νέα Δημοκρατία, μόνο και μόνο για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Τάραξε πάλι τα νερά ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος ο οποίος μιλώντας στην καθιερωμένη του συνέντευξη στον ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ FM τι είπε; Ότι στις ευρωεκλογές ψήφισε Νέα Δημοκρατία, μόνο και μόνο για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ!



Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μάλιστα αποκάλυψε ότι «ζορίστηκε» να ψηφίσει ΝΔ, αλλά δεν είχε άλλη επιλογή από την«αρνητική ψήφο» όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Με δυσκολία, αλλά πήγε το χέρι μου. Ψήφισα αρνητικά, όπως και πολύς κόσμος ή πολύς κόσμος που ψήφιζε αρνητικά ΠΑΣΟΚ, για να μην έρθει η δεξιά».

Ο κ. Πάγκαλος ωστόσο με την ευκαιρία τα «έχωσε» και στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ πάντα εξηγώντας την επιλογή του να ψηφίσει ΝΔ λέγοντας:

«Ένα από τα κίνητρα μου για την ψήφο ήταν και το γεγονός ότι η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σφύριζε αδιάφορα και κοίταγε αλλού όταν ο ίδιος υπήρξα θύμα τρομοκρατικών επιθέσεων και εκβιασμών, όταν με εντολή και παρότρυνση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ (στο τέλος του 2012) είχε οργανωθεί η κατατρομοκράτηση του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Ελλάδα».

«Σκέφτηκα να ψηφίσω Ποτάμι αλλά δεν ήταν σοβαρή επιλογή»

Φαίνεται μάλιστα ότι έριξε πολύ σκέψη μέχρι να αποφασίσει τελικά τι θα ψηφίσει. Κάποια στιγμή όπως είπε σκέφτηκε να ψηφίσει το Ποτάμι αλλά «κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν σοβαρή επιλογή και ότι έπρεπε να ψηφίσω Ν.Δ. για να μην έρθει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ και για κάποιον που σκέπτεται έτσι, κάποιος άλλος θα μπορούσε να μου πει ότι ντρέπομαι, αλλά έτσι σκεπτόμουν και πράγματι ήρθε πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρχε σοβαρό θέμα, για να παρεμποδιστεί».

Μάλιστα άσκησε δριμεία κριτική στον Σταύρο Θεοδωράκη για τις προτάσεις του οποίου είπε ότι είναι κάτι λίγο από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ:«Να μη διαβάζει τόσο πολύ και να μιλάει λιγότερο. Η ουσία των προτάσεών του είναι στο κυβερνητικό πρόγραμμα ή σε προγράμματα προεκλογικά, όπως η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ. Κάποιες είναι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ή παραπλήσιες και μένει ένα πέμπτο που είναι πρωτότυπο ή εντελώς ατυχή, όπως η πρόταση για τους πρώην βουλευτές που τιμωρούνται πέραν της ποινής του δικαστηρίου να κάνουν κοινωνική εργασία ή να τους στέλνουμε για διαπόμπευση, να τρώνε από τα συσσίτια, και να εξευτελίζονται, είναι να απορώ πώς ο κ. Θεοδωράκης που είναι ένας συμπαθέστατος άνθρωπος έκανε μια τόσο νοσηρή σκέψη».

Όσο για το τι θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές;

«Δεν ξέρω τώρα. Έχω μια ουσιαστικότερη σχέση με την πολιτική και δεν ψηφίζω ό,τι γυαλίζει. Αυτό το κάνει η κίσσα!».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ