Πώς απαντά ο αδελφός του δολοφονημένου Σγούρου στον Παπαδημούλη ξεσπώντας: Ο αδελφός μου δεν ήταν Ναζί

Ο απόλυτος χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με τις αποκαλύψεις σχετικά με το διπλό φονικό στη Μάνη, να σοκάρουν το πανελλήνιο.

Ο απόλυτος χαμός επικρατεί τις τελευταίες ώρες με τις αποκαλύψεις σχετικά με το διπλό φονικό στη Μάνη, να σοκάρουν το πανελλήνιο.

Ο αδελφός του 26χρονου ξεσπά: «Ο αδελφός μου δεν ήταν Ναζί» - ποιόν αποκάλεσε «μο*νι»;

Την ίδια στιγμή, έχει ξεσπάσει ένας «πόλεμος» με αναρτήσεις μέσω Facebook αλλά και με δηλώσεις ανάμεσα στους συγγενείς των δολοφονηθέντων νεαρών οι οποίοι αρνούνται την οποιαδήποτε σχέση των δύο αγοριών με τη Χρυσή Αυγή και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη που σε ανάρτηση του, τους χαρακτήρισε ΝΑΖΙ!

facebook-kommatis-papadimoulis.png
Μάλιστα, στο φως της δημοσιότητας ήλθαν και κάποια σχόλια προηγούμενων ημερών ενός εκ των θυμάτων (Γιάννη Κομμάτη) στα οποία δεν διστάζει να απειλήσει τον βουλευτή αλλά και όλους τους  υποστηρικτές της αριστεράς.

Από ό,τι μπορείτε να δείτε αναφέρει ότι έχει ιδιαίτερη συμπάθεια στους αριστερούς και πως θα έπρεπε να κυβερνήσει ο στρατός.

200814195632_2379.jpg
Την Τετάρτη, ο κύριος Παπαδημούλης με ανάρτηση του στο Facebook αναφέρθηκε στη δολοφονία των δύο νέων στη Μάνη, γράφοντας: «Οι ένοχοι της δολοφονίας των δύο ναζί στη Μάνη, πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Καμία ανοχή στη μαφία και τη δολοφονική βία».

ρδτφγυηθιο.jpg

Αυτό ήταν και η αφορμή ενός "πολέμου" δηλώσεων με τον αδελφό του 26χρονου, Γιάννη Σγουρό, να δηλώνει αγανακτισμένος από την συγκεκριμένη δήλωση και να τονίζει ότι ο αδελφός του δεν ήταν ναζί.

δγτφυθηκλ.jpg

«Ο αδερφός μου δεν είναι ναζί. Δεν μπορεί να βγαίνει αυτό το τέρας του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαδημούλης και να χαρακτηρίζει ναζί τον αδερφό μου. Από πού και ως που ο κ. Παπαδημούλης στην Αθήνα ξέρει αν ο αδερφός μου είναι ναζί;» είπε στη πρωινή εκπομπή του Ant1 και πρόσθεσε: «είμαστε μία παραδοσιακά αριστερή οικογένεια. Ας ρωτήσουν όλοι ποιοι είναι οι Σγουραίοι στη Μεσσηνία. Έχουμε χύσει αίμα για την πατρίδα. Δεν μπορεί κανείς να βγαίνει να σπιλώνει το όνομα της οικογένειάς μου».

εστρυθιοπ.jpg
Ωστόσο, ο ίδιος με ανάρτηση του στο Facebook χαρακτήρισε τον ευρωβουλευτή «μο*νι» και συνέχισε λέγοντας: «φωτιά και τσεκούρι στον Παπαδημούλη», ενώ σε παλαιότερη του ανάρτηση αναρωτιέται αν τελικά είχε δίκιο ο Χίτλερ με την τελική λύση. Στην συγκεκριμένη ανάρτηση είχε πάρει θέση και ο αδικοχαμένος αδελφός του γράφοντας: «Όταν λέω εγώ ότι έκανε καλό στην ανθρωπότητα και ξεκαθάρισμα (αναφερόμενος στον Χίτλερ) με λέτε ρατσιστή και ναζιστή» και συνεχίζει σχολιάζοντας: «Ενάντια όλων. Ελλάδα- η αρχή όλων. Αρχή των επιστημών. Αρχή των γραμμάτων. Αρχή των τεχνών. Αρχή των Ολυμπιακών αγώνων. Αρχή του ηρωισμού.»

ςετρυυθιοπ.jpg
Την συγκεκριμένη αντίληψη για τα πολιτικά πιστεύω των δολοφονημένων ανδρών, έκαναν πιο έντονη τα τατουάζ τους, καθώς εκτός από εκφράσεις αλλά και ελληνικές σημαίες είχαν ζωγραφίσει στα κορμιά τους και σβάστικες.

10456009_1612993655593199_6389444655913298182_n.jpg

Πηγή: star.gr


Σχετικά άρθρα:

Νεκροί δυο 25χρονοι στην Μάνη που ξυλοκοπήθηκαν άγρια αλλά βρέθηκαν στο γκρεμό με τις μοτοσυκλέτες τους - Ποιος τους σκότωσε και σκηνοθέτησε τροχαίο;

Όταν ο Γιάννης Κομμάτης, το ένα από τα δύο θύματα του φονικού της Μάνης απειλούσε τον Παπαδημούλη! (φωτό)

Ποιος ήταν ο Κων/νος Σγούρος και ο Γιάννης Κομμάτης που δολοφονήθηκαν άγρια στην Καρδαμύλη: Φωτογραφίες από τα προφίλ στο fb των δύο καλογυμνασμένων άτυχων νεαρών με τα πολλά τατουάζ

Σοκαριστικές οι λεπτομέρειες του διπλού φονικού στη Μάνη - Δύο 19χρονοι πρώτα βασάνισαν & μετά εκτέλεσαν τους δύο 25χρονους

Ποια η σημασία των τατουάζ αστεριών που είχαν «χτυπημένα» στους ώμους τους οι 2 νέοι που δολοφνήθηκαν στη Μάνη

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ