ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία επιστρέφουν μόνιμα στην Ελλάδα σε ένα μήνα - θα μένουν στο σπίτι τους στο Πόρτο Χέλι -Τι άραγε κρύβεται πίσω από αυτή την απόφαση; (φωτογραφίες ) 

Στην Ελλάδα επιστρέφουν αυτό το μήνα, αλλά για μόνιμη πια εγκατάσταση, οι πρώην βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία.

Στην Ελλάδα επιστρέφουν αυτό το μήνα, αλλά για μόνιμη πια εγκατάσταση, οι πρώην βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα Μαρία. Η είδηση δεν χωράει αμφισβήτησης, μιας και ειπώθηκε από τον ίδιο τον πρώην βασιλιά , τη Δευτέρα, μετά την επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο ίδιος στο Τατόι, στη μνήμη των προγόνων του.

Στο μνημόσυνο μάλιστα χοροστάτησε για πρώτη φορά ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Κωνσταντίνος, που ήταν αρκετά ευδιάθετος, είπε κατά λέξη «κλείνουμε το σπίτι στο Λονδίνο και μέσα στο μήνα θα επιστρέψουμε μόνιμα». Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώην βασιλικό ζεύγος θα μένει στο Πόρτο Χέλι, που εδώ και 10 χρόνια άλλωστε κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Θα μείνουν στο σπίτι που ήδη ενοικιάζουν, καθώς οι εργασίες κατασκευής του σπιτιού του τέως βασιλιά, που είχαν αρχίσει εδώ και καιρό, έχουν σταματήσει προς το παρόν.

Όπως ενημέρωσε το eirinika.gr ο δημοσιογράφος Μάρκος Τσάκας, χθες το βράδυ, ο Κωνσταντίνος με την Άννα Μαρία, μαζί με την αδερφή του Κωνσταντίνου πριγκίπισσα Ειρήνη και τον πρίγκιπα Μιχαήλ, παρακολούθησαν στο Μέγαρο Μουσικής, τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του Ζούμπιν Μέτα με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Ισραήλ.

 

Στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, μιας και παράσταση ήταν sold out από μέρες, εκατοντάδες φίλοι της μουσικής χειροκρότησαν τον διεθνούς φήμης μαέστρο και την περίφημη ορχήστρα του Ισραήλ. Ανάμεσα τους, ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιας, ο πρώην υπουργός Γιώργος Λιάνης, ο μουσικοσυνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος, ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας, ο χαράκτης Παναγιώτης Τέτσης, η Μαριάννα Λάτση αλλά και πολλοί ακόμη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ