Ανείπωτη τραγωδία:22χρονος φοιτητής πετάχτηκε από το αυτοκίνητο του πατέρα του στην Εθνική οδό και σκοτώθηκε!

Τραγωδία που δεν τη χωράει ανθρώπινος νους. Ο 22χρονος φοιτητής βρέθηκε στην άσφαλτο από τη θέση του συνοδηγού και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα του.



Η ασύλληπτη τραγωδία, σημειώθηκε την Τετάρτη 16 Ιουλίου το βράδυ, στην Εθνική οδό, κοντά στον Άγιο Στέφανο, όταν ο 22χρονος μαζί με τον πατέρα του επέστρεφαν με το αυτοκίνητο στην Χαλκίδα.

Κατά την διάρκεια της διαδρομής, ο 22χρονος αποκοιμήθηκε στην θέση του συνοδηγού και ακούμπησε το κορμί του στην πόρτα, η οποία ξαφνικά άνοιξε και ο νεαρός πετάχτηκε στην άσφαλτο, μπροστά στον έντρομο πατέρα του, που προσπάθησε να σταματήσει με κάθε τρόπο το ΙΧ!

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία.

Δυστυχώς, ο 22χρονος έφερε θανάσιμα τραύματα και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατος του.

Ακολούθησαν δραματικές στιγμές... Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, πριν το δυστύχημα είχαν σταματήσει σε επιχείρηση έτοιμου φαγητού και όταν ξαναμπήκαν στο αυτοκίνητο, πιθανολογείται από τους αστυνομικούς, ότι η πόρτα του συνοδηγού δεν έκλεισε καλά, κάτι που κόστισε την ζωή του 22χρονου. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνώνται από την Τροχαία.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης, η οικογένεια του κατέρρευσε και η πόλη της Χαλκίδας βυθίστηκε σε βαρύ πένθος.

Ο Αριστείδης Παπαδάκης, ήταν φοιτητής στη σχολή Εμποροπλοιάρχων και είχε έναν αδερφό.

Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδας, μέσα σε πλήθος κόσμου που τον συνόδεψε στην τελευταία του κατοικία και συμπαραστάθηκε στον αβάσταχτο πόνο των γονιών του.

Πηγή: eviazoom.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ