ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Την ειδυλλιακή Αγία Κυριακή στο Τρίκερι διάλεξε πολυεθνική για το λανσάρισμα μεσογειακού κράκερ - όλες οι λεπτομέρειες από τα γυρίσματα

Με άκρα μυστικότητα, μόλις ολοκληρώθηκαν στο απομονωμένο Τρίκερι, στην εσχατιά του Παγασητικού κόλπου, τα γυρίσματα του διαφημιστικού σποτ με το οποίο θα λανσάρει η Kellogg's το νέο μεσογειακό κράκερ της παγκοσμίως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Eirinika.gr, με άκρα μυστικότητα, ολοκληρώθηκαν στο απομονωμένο Τρίκερι, στην εσχατιά του Παγασητικού κόλπου, τα γυρίσματα του διαφημιστικού σποτ με το οποίο θα λανσάρει η Kellogg's το νέο μεσογειακό κράκερ της παγκοσμίως.



Η επιλογή του γραφικού λιμανιού του Τρικερίου, της Αγίας Κυριακής, από την Kellogg's έγινε μετά από μακροχρόνιο ρεπεράζ σε πολλά λιμάνια της Μεσογείου. Το λιμάνι της Αγίας Κυριακής, που βρίσκεται πραγματικά σφηνωμένο κάτω από τον τεράστιο βράχο, πάνω στον οποίο στέκεται το ψαροχώρι Τρίκερι, αποτυπώνει, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο τοπίο την αίσθηση της μεσογειακής αισθητικής που αναζητούσε η Kellog's για το καινούργιο σνακ της.



Σκηνοθέτης του διαφημιστικού είναι ο χολιγουντιανός Jason Baffa, που έχει πολλά επιτυχημένα διαφημιστικά στο ενεργητικό του, καθώς και ταινίες τεκμηρίωσης για σέρφερς και θαλάσσια σπορ. Διευθυντής φωτογραφίας ο Scott Kassenoff, ο οποίος έχει δουλέψει σε πολλές αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές και μικρού μήκους ταινίες. Τα γυρίσματα κράτησαν μια ολόκληρη εβδομάδα. Εργάστηκε μια τεράστια ομάδα 100 ατόμων περίπου, που πραγματικά κατέλαβε όλα τα καταλύμματα της Αγίας Κυριακής, χρησιμοποίησε τις δύο ταβέρνες του λιμανιού για τα γυρίσματα και για το φαγητό του προσωπικού της, νοίκιασε πολλές από τις βάρκες και τις τράτες των Τρικεραίων για τις ανάγκες του διαφημιστικού και βέβαια έκανε κάστινγκ στις Τρικεραίες και στους Τρικεραίους, που τελικά επιλέχθηκαν για να εμφανιστούν ως κομπάρσοι στο διαφημιστικό της Kellogg's.



Οι Τρικεραίοι αγκάλιασαν εξαρχής το team της αμερικανικής εταιρίας παραγωγής που αφίχθηκε στο λιμάνι τους. Πρώτ' απ' όλα, ως μάνα εξ ουρανού έπεσε στο Τρίκερι άφθονο συνάλλαγμα, σε μια εποχή που αυτό είναι δυσεύρετο. Έπειτα, οι ίδιοι ευελπιστούν να γίνει ευρύτερα γνωστό το χωριό τους, το οποίο επιβιώνει κυριολεκτικά από την αλιεία, απομονωμένο από την χρυσοφόρα θαλάσσια σύνδεση μεταξύ Βόλου- Σποράδων. Τα τελευταία χρόνια, χάρη στον δραστήριο πολιτιστικό σύλλογό τους έχουν καταφέρει να βελτιώσουν αρκετά την εικόνα της Αγίας Κυριακής, στην οποία καταλήγουν παραδοσιακά οι Βολιώτες για ψάρι και σταματούν συχνά-πυκνά incognito μυημένοι, φραγκάτοι και σκαφάτοι τουρίστες από Ευρώπη, Αμερική και Ρωσία, που ούτε και οι Τρικεριώτες αντιλαμβάνονται ποιοι κρύβονται πίσω από τα ευμεγέθη γυαλιά ηλίου.Η αμερικάνικη πολυεθνική Kellogg's, για ευνόητους λόγους κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τις πληροφορίες για το καινούργιο κρακεράκι της, το οποίο αναμένεται να λανσαριστεί παγκοσμίως μέσα στην επόμενη σεζόν, με έμβλημα της το άγνωστο στους πάντες μικρό λιμανάκι της Αγίας Κυριακής, στο Τρίκερι.



Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ