Οι πιστολέρο της Χρυσής Αυγής ξαναχτυπούν και πυροβολούν σε κατοικημένες περιοχές - Νέες φωτογραφίες και βίντεο ντοκουμέντα από τα τάγματα εφόδου με επικεφαλής τον Κασιδιάρη! (φωτό - βίντεο)

Δεν έχουν τέλος τα ντοκουμέντα για τις πρακτικές, τους παραστρατιωτικούς τρόπους εκπαίδευσης των μελών της Χρυσής Αυγής και την καθημερινή χρήση όπλων. Το iefimerida.gr δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο που προέρχονται από τα προσωπικά αρχεία βουλευτών και μελών της ΧΑ, τα οποία βρίσκονται στα χέρια της δικαιοσύνης και δείχνουν για ακόμα μία φορά πως τα όπλα ήταν στην καθημερινότητά τους.

Δεν έχουν τέλος τα ντοκουμέντα για τις πρακτικές, τους παραστρατιωτικούς τρόπους εκπαίδευσης των μελών της Χρυσής Αυγής και την καθημερινή χρήση όπλων. Το iefimerida.gr δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο που προέρχονται από τα προσωπικά αρχεία βουλευτών και μελών της ΧΑ, τα οποία βρίσκονται στα χέρια της δικαιοσύνης και δείχνουν για ακόμα μία φορά πως τα όπλα ήταν στην καθημερινότητά τους.

Χαρακτηριστικά είναι τα στιγμιότυπα από τα δύο πρώτα βίντεο που ακολουθούν, όπου μέλη της Χρυσής Αυγής, ανάμεσα τους και ο πυρηνάρχης της Νίκαιας Γιώργος Πατέλης, επιδίδονται σε βολές με πιστόλια από τα μπαλκόνια των σπιτιών τους. Το εντυπωσιακό είναι πως δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν τα όπλα ακόμα και μπροστά στα μικρά παιδιά.

Ο πυρηνάρχης της Νίκαιας πυροβολεί από μπαλκόνι

Το πρωτοπαλίκαρο της ΧΑ από τη Νίκαια, λίγο πριν πυροβολήσει με το πιστόλι από το μπαλκόνι σπιτιού, ρωτάει το φίλο του αν τον τραβάει βιντεάκι -για να έχει να θυμάται τη στιγμή- στη συνέχεια λέει «τις πουτ@@@@ τις Τουρκάλες έτσι θα τις γαμ@@@» και ρίχνει στον αέρα. Μάλιστα όταν ακούγεται μία παιδική φωνή και ο Πατέλης καλεί το παιδί να έρθει στο σημείο. Εκείνη την ώρα το πιστόλι το έχει πάρει άλλο μέλος της ΧΑ, το οποίο προφανώς και δεν έχει ιδέα από όπλα, αφού δεν τηρεί κανένα κανόνα ασφαλείας, στρέφοντας το προς τον ίδιο και τους φίλους του πριν πυροβολήσει. Χαρακτηριστική είναι η φράση του ερασιτέχνη εικονολήπτη ο οποίος του λέει «πρόσεχε ρε μαλ@@@ λίγο».

«Δεν πάει να γαμ@@@ και ο άνθρωπος»

Στο δεύτερο βίντεο φαίνεται ένα άλλο μέλος της Χρυσής Αυγής, που προφανώς βρίσκεται στο σπίτι του, και παρέα με ένα φίλο του και ένα παιδί εξασκείται στην σκοποβολή έχοντας ως στόχο μπουκάλια στο απέναντι σπίτι. Ωστόσο, μόλις ο φίλος του λέει «πρόσεχε θα σκοτώσεις κανένα άνθρωπο» εκείνος απαντάει «δεν πάει να γαμ@@@ και ο άνθρωπος» και συνεχίζει να πυροβολεί. Μάλιστα όταν ακούγεται μία φωνή, προφανώς κάποιου γείτονα που διαμαρτύρεται, εκείνοι απαντούν «τι ε ρε;».

Ομως ακόμα πιο συγκλονιστικό είναι πως λίγο πριν ολοκληρωθεί το βίντεο, ακούγεται μία παιδική φωνή που λέει «δικός μου ο γεμιστήρας» κάτι που δείχνει ότι το παιδί που μιλάει ήταν εξοικειωμένο με τα όπλα, ακόμα και αν αυτά είναι αεροβόλα ή ρέπλικες, όπως συνηθίζουν να λένε τα μέλη της ΧΑ.

Εκπαιδευτική εκδρομή στη Νέδα και υπόσχεση για κάθαρση

Στο τρίτο βίντεο ομάδα Χρυσαυγιτών βρίσκεται σε «εκπαιδευτική» εκδρομή στη Νέδα. Ολοι τους είναι ντυμένοι με τις γνωστές παραλλαγές και τις μαύρες μπλούζες, ενώ ένα από τα μέλη της οργάνωσης έχει αναλάβει το ρόλο του αφηγητή λέγοντας στους υπολοίπους ότι η νύμφη Νέδα να ψάλει ευλογίες γι' αυτούς. Μάλιστα, τους ζητάει να φέρουν την κάθαρση και τη νίκη που υποσχέθηκαν.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επιθεωρεί τάγμα εφόδου

Φυσικά, υπάρχει και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, από το οποίο δεν λείπει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, είτε σε ρόλο σκοπευτή, αφού του αρέσει να φωτογραφίζεται με όπλα, είτε σε ρόλο ηγέτη τάγματος εφόδου. Συγκεκριμένα: σε μία από τις φωτογραφίες ο εκπρόσωπος Τύπου της οργάνωσης -φορώντας μπλουζάκι, σορτσάκι και καλτσάκια- κρατάει ένα πολεμικό όπλο και σημαδεύει τον άνθρωπο που τον απαθανατίζει με τη φωτογραφική μηχανή. Στη δεύτερη φωτογραφία ο κ.Κασιδιάρης επιθεωρεί ένα τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Τα παρατεταγμένα μέλη της ομάδας φορούν κράνη και κουκούλες, ενώ στα χέρια τους κρατούν ασπίδες και ρόπαλα.

Φυσικά δεν λείπουν και οι φωτογραφίες άλλων μελών της ΧΑ με όπλα και σημαίες των SS. Κάποιοι κάνουν ασκήσεις γυμναστικής στο δρόμο, ενώ ένας άλλος Χρυσαυγίτης γράφει με σπρέι σε τοίχο «Φωτιά στα τζαμιά Εξω οι ξένοι».








Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ