Αποκλειστικό: Το πιο μοντέρνο & υγιεινό βιολογικό παντοπωλείο της Ελλάδας λέγεται KAMPOS - Τι μας λέει ο δημιουργός του!

Οι διαρκώς μεταβαλλόμενοι και απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας πολλές φορές μας εμποδίζουν από το να τραφούμε σωστά, ενώ παράλληλα με τις ραγδαίες εξελίξεις της τεχνολογίας, τυποποιημένα και μεταλλαγμένα προϊόντα κερδίζουν όλο και μεγαλύτερο μέρος στη διατροφή μας

 Το Kampos Biomarket απευθύνεται σε όσους θέλουν να συμπληρώσουν τα κενά της διατροφής τους, καθώς και σε όσους αναζητούν αυθεντικά προϊόντα βιολογικής καλλιέργειας. Γιατί η υγιεινή διατροφή δεν αποτελεί πολυτέλεια, αλλά δικαίωμα για όλους μας.

 

Το eirinika.gr, ήρθε σε επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, Παναγιώτη Μπαντούνα, ο οποίος με την 25ετή εμπειρία του, μίλησε στον Χάρη Αποστολόπουλο για τον επίγειο παράδεισο όλων των υγιεινών και γευστικών εδεσμάτων, το Kampos Biomarket.

*****
Χάρης Αποστολόπουλος: Κύριε Μπαντούνα, από τι μέχρι τι είδους προϊόντα μπορεί να βρει κανείς στα καταστήματά σας;

Παναγιώτης Μπαντούνας: Μπορεί να βρει ό,τι ακριβώς μπορεί να βρει σε ένα σούπερ μάρκετ! Από βιολογικά τρόφιμα και παιδικές τροφές, μέχρι απορρυπαντικά πλυντηρίων χωρίς πετροχημικά ή καλλυντικά! Πιο αναλυτικά, μπορεί να βρει συμπληρώματα διατροφής, φυτικές βαφές και henna, ποικιλίες βοτάνων, τρόφιμα κάθε είδους, ζωοτροφές, είδη καθαρισμού και απορρυπαντικά, χαρτικά και είδη σωματικής υγιεινής, βιβλία και άλλα πολλά!

ΧΑ: Θα ήθελα να μου πείτε γιατί να επιλέξει ο καταναλωτής τα δικά σας προϊόντα. Πόσο πιο υγιεινά είναι από τα συνηθισμένα; Τι είδους πιστοποιήσεις έχουν, ώστε να μπορείτε να εγγυηθείτε την ποιότητά τους;

ΠΜ: Πρώτα απ' όλα, επειδή η επιλογή των προϊόντων μας, γίνεται με έναν ιδιαίτερα σχολαστικό τρόπο. Υπάρχουν πλέον, πολλές επιχειρήσεις που εμπορεύονται βιολογικά προϊόντα, ωστόσο η δική μας 25ετής εμπειρία στον χώρο, τα δικά μας 25 χρόνια πείρας, γνώσης και αγάπης για την υγιεινή διατροφή μας κάνουν πολύ... αυστηρούς και επιλεκτικούς όσον αφορά τα προϊόντα που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

 

Παράλληλα, τα προϊόντα μας, δεν τα βαφτίζουμε, δεν τα ονομάζουμε εμείς «βιολογικά», αλλά είναι. Είναι πιστοποιημένα βιολογικά προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας, καθώς δύο φορές τον χρόνο, μας επισκέπτεται η BIO και μας κάνει δειγματοληπτικό έλεγχο, εγκρίνοντάς τα. Με τον τρόπο αυτό, παίρνοντας δηλαδή την επίσημη πιστοποίησή τους, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν πορευόμαστε σωστά ώστε να προφυλασσόμαστε, τόσο εμείς, όσο και οι πελάτες μας.

Να σημειώσω επίσης, ότι το κατάστημά μας είναι πιστοποιημένο από τον Οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων ΔΗΩ και τα προϊόντα μας, πέραν της BIO, είναι πιστοποιημένα και από τους ακόλουθους οργανισμούς: IRIS Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων, A CERT European Organization for Certification, QWAYS Διαδρομές ποιότητας ΑΕ, AGROCERT Οργανισμός Πιστοποίησης & Επίβλεψης Γεωργικών Προϊόντων – Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, GREEN CONTROL Πράσινος Έλεγχος, GM CERT Οργανισμός Ελέγχου και Πιστοποίησης GMCert-Μεσογειακή Πιστοποίηση, ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΕ, TUV HELLAS, Q-CERT Inspection-Certification.

ΧΑ: Πώς τα πηγαίνει η επιχείρησή σας; Είστε ευχαριστημένος από την ανταπόκριση του κόσμου;

ΠΜ: Για την ώρα τα πηγαίνουμε περίφημα και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Ο κόσμος γνωρίζει και εκτιμά την ποιότητα και σε συνδυασμό με τις τιμές που έχουμε, οι οποίες καθιστούν τα προϊόντα μας προσιτά για όλους, μας τιμά με την προτίμησή του. Οι πελάτες μας, μπορούν να προμηθευτούν τα προϊόντα μας, τόσο απευθείας ερχόμενοι από τα καταστήματά μας, όσο και online, μέσω της ιστοσελίδας μας (http://www.kamposbiomarket.gr/), την οποία ξεκινήσαμε πριν από λίγο καιρό και ήδη δέχεται καθημερινά, πληθώρα επισκέψεων.

ΧΑ: Μήπως τα βιολογικά προϊόντα είναι ένα είδος... πολυτελείας που απευθύνεται μόνο στα πιο ευκατάστατα, οικονομικά, κοινωνικά στρώματα; Σας επισκέπτονται ως επί το πλείστον, οι πιο εύποροι;

ΠΜ: Δεν μπορώ να πω ότι αυτό είναι απόλυτο. Σίγουρα, οι οικονομικά ανεξάρτητοι, ήταν και παραμένουν σταθερά πελάτες μας. Ωστόσο, ολοένα και περισσότερο και οι πιο καθημερινοί άνθρωποι, που βιώνουν κι αυτοί τις οικονομικές αντιξόοτητες της ελληνικής κοινωνίας, επιλέγουν - τουλάχιστον για τα παιδιά τους - τα βιολογικά προϊόντα.

 

Αρκετοί από όσους κατορθώνουν και στέκονται στα πόδια τους, δείχνουν την προτίμησή τους στα βιολογικά προϊόντα - άλλωστε όλοι έχουν δικαίωμα στην υγεία και την ευεξία - και όπως σας είπα, ακόμα κι αν δεν μπορούν να τα προμηθεύονται για όλη την οικογένεια, το κάνουν για τα μικρά παιδιά της οικογένειας, ούτως ώστε να τρέφονται υγιεινά και σωστά.

 

Τα τελευταία χρόνια, παρά την κρίση, η βιολογική αγορά έχει αρχίσει και αναπτύσσεται ακόμα περισσότερο, άλλωστε και οι τιμές δεν έχουν και τόσο μεγάλη απόκλιση από τα υπόλοιπα προϊόντα και όποιος ενδιαφέρεται για τη διατροφή του και την υγεία του, ακόμα και αυτή την οικονομική διαφορά, την παραβλέπει.

ΧΑ: Να φανταστώ ότι και στο σπίτι σας, χρησιμοποιείτε και καταναλώνετε βιολογικά προϊοντα κυρίως;

ΠΜ: Έχοντας 25 χρόνια στον χώρο και εκτιμώντας την υγιεινή διατροφή και ζωή, δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά! Σχεδόν όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιώ είναι βιολογικά, εκτός κι αν κάτι... δεν το βρω, οπότε «συμβιβάζομαι» με τα ευρείας χρήσεως και κατανάλωσης.

ΧΑ: Είναι στα βραχυπρόθεσμα ή τα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας, μια επέκταση, ένα νέο άνοιγμα τoυ Kampos Biomarket;

ΠΜ: Στα πολύ βραχυπρόθεσμα, όχι. Ωστόσο, ανάλογα πάντα με τη ζήτηση και εφόσον οι δουλειές συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά, σκεφτόμαστε να επεκταθούμε κάποια στιγμή και προς τα Βόρεια Προάστεια αλλά και τον Πειραιά.

 Χάρης Αποστολόπουλος
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ