Συγκινητικό story: Ένα γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αρκετό για να ξυπνήσει ένα παιδι που είχε πέσει σε κώμα (φωτό)

Η συζήτηση γύρω από το όνομά του - πέρα από τα ποδοσφαιρικά κατορθώματά του βέβαια- γίνεται συνήθως για το υπεροπτικό στυλ του και το ενισχυμένο «εγώ» του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως έχει και καλή πλευρά όπως φαίνεται.

Η συζήτηση γύρω από το όνομά του- πέρα από τα ποδοσφαιρικά κατορθώματά του βέβαια- γίνεται συνήθως για το υπεροπτικό στυλ του και το ενισχυμένο «εγώ» του. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως έχει και καλή πλευρά όπως φαίνεται. Ο Πορτογάλος- εν αγνοία του- βοήθησε ένα παιδί να συνέλθει από κώμα και για αυτό κάλεσε τον πιτσιρικά στο γήπεδο για να τον γνωρίσει.

Όπως αναφέρει το iefimerida, ο Νταβίντ Πάβλατσικ έπαθε τροχαίο ατύχημα πέρυσι, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα για τρεις μήνες. Οι γονείς του 14χρονου όσο παρακολουθούσαν με αγωνία τη στάσιμη κατάστασή του, προσπαθούσαν να μετατρέψουν το δωμάτιο του νοσοκομείου σε έναν οικείο για εκείνον χώρο.

Γνωρίζοντας πολύ καλά λοιπόν τη λατρεία του γιου τους για τη Ρεάλ Μαδρίτης, έστρωσαν το κρεβάτι του με σεντόνια που είχαν το έμβλημα της ισπανικής ομάδας, ενώ έβαζαν στον Νταβίντ ακουστικά για να ακούει τους αγώνες, παρότι ήταν σε κώμα.

Στις 18 Νοεμβρίου λοιπόν ο πιτσιρικάς άνοιξε τα μάτια του, αμέσως μόλις άκουσε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε σκοράρει και έπειτα από ένα μήνα κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Fakt, μόλις το έμαθε ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής, κάλεσε τον πιτσιρικά και τους γονείς του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Ντόρτμουντ για το Champions League.

Μάλιστα, ο Ρονάλντο κάλυψε όλα τα έξοδα, μερίμνησε ώστε οι νέοι φίλοι του να έχουν υποδοχή VIP και μετά από τον αγώνα γνώρισε τον Νταβίντ που δεν μπορούσε να πιστέψει την τύχη του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ