H γοητευτική Βίκυ Φλέσσα θα είναι η νέα παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της ΝΕΡΙΤ; Από «τα άκρα» & την μεταμεσονύκτια επιτυχία, στην πρώτη γραμμή!

H γοητευτική Βίκυ Φλέσσα θα είναι η νέα παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της ΝΕΡΙΤ;  Από «τα άκρα» & την μεταμεσονύκτια επιτυχία, στην πρώτη γραμμή!

Η μετακίνηση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ στις 9 με παρουσιάστρια τη Βίκυ Φλέσσα και μετάδοση από τις εγκαταστάσεις της Κατεχάκη την 1η Σεπτεμβρίου φέρονται να δρομολογούν ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ, Αντώνης Μακρυδημήτρης,και ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου, Θεόδωρος Φορτσάκης.

 

Σύμφωνα με τη «Real Life», την περασμένη Δευτέρα, σε σύσκεψη της διοίκησης, ο πρόεδρος της ΝΕΡΙΤ ζήτησε να εξεταστούν οι δυνατότητες να μετακινηθεί όλος ο μηχανισμός από την Αγία Παρασκευή στις εγκαταστάσεις της Λεωφόρου Κατεχάκη, ώστε να αξιοποιηθεί το στούντιο Δ για τη μετάδοση του νέου κεντρικού δελτίου ειδήσεων.

 

Την ίδια στιγμή πυκνώνουν οι πληροφορίες που φέρουν τη Βίκυ Φλέσσα στην πρώτη γραμμή προτίμησης ως κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ