Μεταγραφικό ''μπαμ'' στο χώρο της τηλεόρασης - Με ποιο κανάλι έκλεισε η Ναταλία Γερμανού και τι θα παρουσιάζει!

Τον τελευταίο καιρό πολλά έχουν ακουστεί και γραφτεί για τη Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια, αν και είχε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, εντούτοις στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν πως η εκπομπή της «Η Γερμανού ξανάρχεται» δεν θα βγει στο πρώτο μισό της σεζόν. Έτσι ξεκίνησε επαφές με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς και όπως φαίνεται βρήκε αυτόν που πληροί τις καλύτερες για αυτήν προϋποθέσεις.

http://assets.philenews.com/data/2014/01/10/natalia-germanou.jpg

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι θέμα ωρών να πέσουν οι τελικές υπογραφές και την καινούργια σεζόν η Ναταλία Γερμανού να ενταχθεί κι αυτή στο δυναμικό του EPSILON. Το κανάλι τη φετινή σεζόν κάνει πολλές καινούργιες εκπομπές, ενισχύοντας πολύ το ψυχαγωγικό του πρόγραμμα., αναφέρει το newsit.gr...

Με τη Ναταλία λοιπόν στο δυναμικό του μπαίνει ακόμα πιο δυνατά στη μάχη, αφού, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, το πακέτο συμφωνίας είναι να παρουσιάζει μία καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά και ένα εβδομαδιαίο τηλεπαιχνίδι.

Είναι θέμα λοιπόν τελικών υπογραφών ώστε στη συνέχεια να κυκλοφορήσει και επίσημα από το EPSILON η ανακοίνωση που θα καλωσορίζει τη Ναταλία Γερμανού στη συχνότητά του.
Βέβαια, όλα εξαρτώνται και από τη στάση που θα κρατήσει ο ΑΝΤ1 και αν θα δεχτεί να «σπάσει» το συμβόλαιο της Ναταλίας που έχει έναν ακόμα χρόνο ισχύ, αλλά όπως φαίνεται το κανάλι του Αμαρουσίου δεν θα μπει εμπόδιο στα νέα επαγγελματικά σχέδιά της και θα τις δώσει το «διαζύγιο» συναινετικά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ