Νεφέλη Κουρή: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Δανάης Σκιάδη στο «Όνειρο Ήταν» του Mega

Νεφέλη Κουρή: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Δανάης Σκιάδη στο «Όνειρο Ήταν» του Mega
Πριν από αρκετές μέρες η είδηση πως η Δανάη Σκιάδη, πρωταγωνίστρια της νέας καθημερινής σειράς του Μega «Όνειρο ήταν», αποχωρεί από το καστ, ξάφνιασε τους φανατικούς της σειράς.



Η Κυπριακή σειρά που έχει κατακτήσει ήδη το ελληνικό κοινό και σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις, αποτελεί το πιο ισχυρό lead in για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η ταλαντούχα Δανάη είχε δεχτεί να συμμετάσχει στη σειρά, με τον όρο να αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου, κι αυτό ήταν γνωστό από πριν.




Έτσι, το ρόλο της κεντρικής ηρωίδας «Ηβης Δραγούμη» πήρε η Νεφέλη Κουρή.



Η Νεφέλη Κουρή είναι νέα, ωραία και δεν βρίσκεται αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής. Η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά ήταν «Το νησί». Μικρή ήθελε να γίνει αρχαιολόγος, σπούδασε όμως ψυχολογία και στην υποκριτική μπήκε εντελώς τυχαία. «Όταν έπαιξα στο Νησί έγινε χαμός. Με αναγνώριζαν παντού και η έκθεση ήταν τόσο μεγάλη που είχε περισσότερα αρνητικά παρά θετικά», εξήγησε στο Καρφί η 25χρονη Νεφέλη και συνέχισε: «Η δουλειά μου με βοηθά να αντιστέκομαι στη μιζέρια που επικρατεί γύρω μας. Είναι σπουδαίο για έναν ηθοποιό να ξέρει ότι μπορεί να αγγίξει την ψυχή έστω και ενός θεατή».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ