Πρώτος αλλά με πιο χαμηλά νούμερα ο Σεφερλής την δεύτερη μέρα, δηλώνει ''ο κόσμος μας είδε ως το τέλος άρα του αρέσαμε, θα δούμε πως θα εξελιχθεί η χρονιά''

Μετά τη σαρωτική πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή στην πρωινή ζώνη τη Δευτέρα, χθες το δίδυμο Λιάγκα-Σκορδά φαίνεται πως πήραν λίγο ανάσα.

http://cosmopoliti.com/wp-content/uploads/2014/10/IMG_4277-1024x768.jpg

Το πρωί της Τρίτης το "Mega με Μία" σημείωσε μέσο όρο στο σύνολο 40,5% και στο δυναμικό κοινό 48,7%. Η εκπομπή κινήθηκε σταθερά πάνω από το 40% -με εξαίρεση το πρώτο μισάωρο στο σύνολο, όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται ακόμα στον αέρα του ALPHA- και άγγιξε ακόμα και το 53,9% μεταξύ 10:30 - 11:00 στο δυναμικό.

Απέναντι, το Πρωινό του ΑΝΤ1 περνούσε πάνω από το ψυχολογικό όριο του 20% και "κλείδωνε" στο 22,6% στο σύνολο και στο 20,3% στο δυναμικό κοινό.

Ο Μάρκος Σεφερλής μίλησε στην εκπομπή "Happy Day" για τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης της πρεμιέρας της εκπομπής του.

"Ήταν λογικό αυτό, γιατί ήταν η πρεμιέρα και ο κόσμος από περιέργεια και από όλο αυτό που είχε συμβεί πριν, κάθισε να μας δει. Το ευχάριστο ήταν ότι έμεινε μέχρι το τέλος να μας δει. Αυτό σήμαινε ότι άρεσε αυτό που παρουσιάσαμε, παρόλο που ήταν λίγο αγχωμένο λόγω πρώτης μέρας. Από δω και πέρα θα δούμε τι θα συμβεί. Εμείς συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια αγάπη και ελπίζουμε ο κόσμος να συνεχίζει να μας βλέπει. Το χθεσινό δεν ήταν ενδεικτικό για το τι θα συμβεί όλη τη χρονιά. Πολλά θα ακουστούν και πολλά θα γραφούν. Το θέμα είναι να είναι καλό αυτό που παρουσιάζουμε και να το αγαπήσει ο κόσμος", είπε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ