Και η Κατ. Καραβάτου στο πλευρό του Κρατερού και η Νατ. Γερμανού στο πλάι του Μ. Ιωάννου για την πρεμιέρα της παράστασης ''Ωχ Ηλέκτρα'' - Ενθουσίασε ο πρωταγωνιστής Π. Φιλιππίδης! (φωτό)

Και η Κατερίνα Καραβάτου στο πλευρό του συζύγου της και η Ναταλία Γερμανού στην σημαντική θεατρική εμφάνιση του Μάνου Ιωάννου και σύσσωμο το ελληνικό θέατρο. Όλοι ήταν παρόντες στην πρεμιέρα της παράστασης «Ωχ... Ηλέκτρα».

Βασισμένη στις γνωστές τραγωδίες του Σοφοκλή και του Ευριπίδη οι οποίες παρουσιάζονται ως μοντέρνα παρωδία σε έμμετρο δεκαπεντασύλλαβο, γραμμένη από τον Αλέξη Καλλίτση και σκηνοθετημένη από την Άννα Παναγιωτοπούλου και τον Πέτρο Φιλιππίδη, η παράσταση συγκέντρωσε αμέσως το ενδιαφέρον των θεατών αλλά και των επωνύμων.


ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΣΧΑΚΗ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ, ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΙΚΑΛΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΟΥ

Στην πρεμιέρα που έγινε στο Κηποθέατρο Παπάγου, όλοι οι συντελεστές κατάφεραν να κάνουν το κοινό να γελάσει και να χειροκροτήσει, κάτι που ευελπιστούν να κάνουν και στις υπόλοιπες πόλεις της Ελλάδος στις οποίες θα περιοδεύσουν.

Δείτε περισσότερα στο vipnews.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ