Αυτα είναι τα πιο hot ολοκαίνουρια ξενοδοχεία της Ελλάδας: Από τη Μύκονο ώς το Ρέθυμνο και από την Άνδρο ως τη Λίμνη Πλαστήρα!

Από τη βενετσιάνικη φινέτσα του Ρεθύμνου και τη Μύκονο που πάντα βρίσκει κάτι νέο για να μας ξελογιάσει μέχρι την απίστευτη φύση των Αγράφων, αυτά είναι τα νέα ξενοδοχεία που αξίζει να επισκεφτούμε. Ή έστω να ονειρευτούμε.

Από τη βενετσιάνικη φινέτσα του Ρεθύμνου και τη Μύκονο που πάντα βρίσκει κάτι νέο για να μας ξελογιάσει μέχρι την απίστευτη φύση των Αγράφων, αυτά είναι τα νέα ξενοδοχεία που αξίζει να επισκεφτούμε. Ή έστω να ονειρευτούμε.
 
 
Aegea Blue Cycladic Resort, Άνδρος



Όλα ξεκίνησαν πριν 20 χρόνια όταν ο Ακύλλας Αναγνωστίδης ερωτεύτηκε, την ανεξερεύνητη και άγνωστη στους πολλούς βόρεια πλευρά της Άνδρου. Σε αυτό το σκηνικό άγριας ομορφιάς έχτισε ένα μικρό ανδριώτικο χωριό σε μια πλαγιά του Βρυοκάστρου, πάνω ακριβώς από την παραλία, Ζόργκο, την ομορφότερη για πολλούς παραλία του νησιού. Εκτός από τα πολυτελή πετρόχτιστα σπιτάκια σκορπισμένα ανάμεσα στα ελαιόδεντρα, το συγκρότημα διαθέτει υπέροχα διαμορφωμένη πισίνα με ψιλό χαλικάκι τριγύρω της, ανοιχτό θέατρο και εστιατόριο ανδριώτικης και μεσογειακής κουζίνας (Παραλία Ζόργκος, τηλ.: 22827 70850, www.aegeablue.gr).
 
 
 
Iconic Santorini, a bourtique cave hotel, Σαντορίνη



Η πιο hot άφιξη στον ξενοδοχειακό χάρτη του νησιού. Το πάλαι ποτέ Icons άλλαξε πρόσωπο και ιδιοκτησιακό καθεστώς και από την 1 Απριλίου 2014 άνοιξε επίσημα πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Μάλιστα, είναι το μοναδικό ελληνικό ξενοδοχείο που συμπεριελήφθη στις λίστες των Tatler και Times για τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο το 2014. Μοναδικά τοποθετημένο στο κέντρο της καλντέρας, το IconicSantorini, είναι ένα ήσυχο καταφύγιο με 22 υπόσκαφα καταλύματα, σκαλισμένα μέσα στην ηφαιστειακή λάβα, με εκπληκτική θέα στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου. Το πολυτελές σκηνικό του ολοκληρώνουν ιδανικά το εστιατόριο και το spa (Ημεροβίγλι, τηλ.: 22860 28950, www.iconicsantorini.com).


 
Caramel Beach, Ρέθυμνο



Το ολοκαίνουριο ξενοδοχείο του ομίλου Grecotel αποτελεί την πιο hot άφιξη για την άνοιξη του 2014. Βρίσκεται πάνω στην χρυσαφένια αμμουδιά στον Αδελιανό Κάμπο, λίγα χιλιόμετρα ανατολικά  της πόλης. Θα βρείτε όλα τα “καλούδια” που χαρακτηρίζουν τα ξενοδοχεία του ομίλου, από οικογενειακά δωμάτια μέχρι βίλες μπροστά στη θάλασσα μέχρι υψηλή γαστρονομία, Elixir Spa και τη Greocoland, τον παράδεισο των παιδιών (Αδελιανός Κάμπος, τηλ.: 28310 71803, www.caramelbeach.com).

Δείτε τα υπόλοιπα στο arttravel.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ